«Ψήλωσε» και επίσημα ο Φοίνικας Πειραιά

Η ιδιαίτερη ομορφιά του αθλητισμού και δη του ομαδικού είναι μεταξύ άλλων η φιλολογία περί μεταγραφών. Το αμέσως επόμενο επίπεδο της γοητείας των τελευταίων, το timing υλοποίησής τους.

Πριν από λίγη ώρα το TheMomentum.gr ανέβασε μια είδηση σχετικά με έναν μεταγραφικό στόχο του Φοίνικα Πειραιά, χωρίς να προσδιορίζεται χρονικά η τελευταία πράξη του έργου αυτού.

Τελικά, η μεταγραφή έκλεισε πριν από λίγο και ο Λάζαρος Τασόπουλος είναι και επίσημα παίκτης της ομάδας. Άλλη μια σημαντική κίνηση tου Φοίνικα Πειραιά, ο οποίος θωράκισε την ρακέτα του με έναν παίκτη, που αυτόματα αλλάζει τις ισορροπίες και τις προσδοκίες των πάντων.


Ο γνωστός λοιπόν σε όλους «Λάρι» φημίζεται για το ποιοτικό παιχνίδι του, τις ατομικές και ομαδικές του διακρίσεις. Την περασμένη διετία αγωνιζόταν με την φανέλα του Ερμή Περάματος για το πρωτάθλημα της Α’ Εσκανά, βάζοντας δυσκολίες στο πλάνο των αντίπαλων προπονητών για την αντιμετώπισή του. Φέτος, όμως «αριθμητής» του συγκεκριμένου πλεονεκτήματος, ο Φοίνικας με την παρέα του.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here