Προπονητικά ρεσιτάλ

Το έχουμε θίξει πάμπολλες φορές σε αυτήν την ιστοσελίδα, ότι οι μη συνηθισμένες δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές των γηπέδων μας συγκινούν ιδιαίτερα.Τα κλισέ κουράζουν και στην ουσία δεν βοηθούν κανένα, καθώς αναπαράγεται ένα μοτίβο ανούσιο με διαφορετικά στόματα.

Φενέρ, Μεσολόγγι και Ολυμπιακός οι αφορμές του πρωτότυπου και αναπαράγουμε τις ξεχωριστές αναφορές των προπονητών μετά τις αναμετρήσεις που δόθηκαν στα παρκέ. Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Εστιάζουμε στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται οι προπονητές τα δεδομένα που επικρατούν στην ομάδα τους.

Ιγκόρ Κοκόσκοφ για Ντε Κολό μετά τη νίκη της Φενέρ επί της Βιλερμπάν

«Ο Νάντο Ντε Κολό έχει μπασκετικό IQ, είναι ένας απίθανος ηγέτης και παίκτης… Νομίζω πως είναι ο Τζέισον Κιντ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είναι ομαδικός, κατανοεί το παιχνίδι, είναι ο προπονητής στο παρκέ. Θαυμάζω το γεγονός ότι έχουμε καλή επικοινωνία όταν χρειαστεί να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις την ώρα του αγώνα. Είναι ένας ήσυχος ηγέτης που απολαμβάνω να τον κοουτσάρω».

Ντίνος Καλαμπάκος για την ομάδα μετά την ήττα από την ΑΕΚ

«Η ζωή συνεχίζεται, έχουμε να δώσουμε τις μάχες μας και ό,τι πάρουμε,  ό,τι χάσουμε. Από τη διάθεση των παιδιών σήμερα είμαι ευχαριστημένος, δεν μπορούμε να παίξουμε στο ίδιο τέμπο 40 λεπτά, στην αρχή πήγαμε πολύ καλά, πήραμε πολλές μπάλες. Είχαμε να… τσακωθούμε και με πολύ μεγαλύτερα κορμιά. Τελικά πάθαμε ό,τι και με το Περιστέρι, απλά σήμερα το πάθαμε λίγο νωρίτερα.

Εμείς δε γίνεται παρά να σημαδέψουμε όλα τα παιχνίδια, όπου κι αν παίζουμε, με όποιον κι αν παίζουμε. Κάθε παιχνίδι και ό,τι μπορούμε να πάρουμε. Είμαστε απελπισμένοι θα έλεγα και ο απελπισμένος ορμάει στο ο,τιδήποτε.

Τώρα θα βάλουμε και το καινούργιο παιδί, να δουλέψουμε μαζί και να πάμε να τσακωθούμε με τον Ηρακλή σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Και εντάξει, μην τρελαθούμε, ο Ηρακλής είναι καλή ομάδα, δεν ξέρω γιατί έφτασαν εδώ, αλλά είναι καλή ομάδα».

Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την νίκη επί του Ερυθρού

«Τίποτα δεν είναι εύκολο, κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει δυσκολίες. Αυτή η δουλειά έχει μεγάλη πίεση, πάντα πρέπει να βρίσκεις λύσεις και να έχεις δυνατό στομάχι. Πληρώνεσαι για να φταις. Ένιωσα ότι είχαμε μια απάντηση στους εαυτούς μας πρώτα απ’ όλα κι αυτό είναι σημαντικό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here