Πώς η γιατρός «πλάσαρε» στον Μήτογλου τις απαγορευμένες ουσίες

Ένα κουβάρι τραγικών γεγονότων ξετυλίγεται σιγά σιγά και έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση της μικροβιολόγου, η οποία χορηγούσε σκευάσματα με παράνομες ουσίες και σε άλλους επώνυμους αθλητές, μοντέλα και παρουσιαστές.

Η δράση της γιατρού γνωστοποιήθηκε μετά την καταγγελία του Ντίνου Μήτογλου που ανέφερε στις Αρχες ότι επισκεπτόταν την ιατρό παθολόγο-μικροβιολόγο από τον Ιούλιο του 2021 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2022, προκειμένου να του δίνει φαρμακευτικά σκευάσματα – «θεραπείες», για τα οποία η κατηγορούμενη ιατρός τον είχε διαβεβαιώσει ότι αποτελούνται αποκλειστικά από βιταμίνες, αμινοξέα και αντιοξειδωτικά.

Όπως μεταδίδει το protothema.gr, η γιατρός είχε υποστηρίξει, ότι «ήταν απολύτως ασφαλή υπό το πρίσμα των κανονισμών του αντιντόπινγκ» και «ουδεμία απαγορευμένη ουσία περιέχονταν σε αυτά».

Μάλιστα, δισκία τα είχε αποκαλέσει «θαυματουργά φάρμακα από τη Ρωσία». Όμως, τον Μάρτιο του 2022 ο Μήτογλου υποβλήθηκε σε τεστ αντιντόπινγκ και βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία μεθανδιενόνη (μεθανδροστενολόνη), με αποτέλεσμα ο αθλητής να τιμωρηθεί με αποκλεισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ