Πόλις Καλλιθέας: Τα σενάρια της ΕΣΚΑΝΑ μετά τον οικειοθελή υποβιβασμό

Μετά την γνωστοποίηση του οικειοθελούς υποβιβασμού του σωματείου Πόλις Καλλιθέας στην Γ΄ Εσκανά, προκύπτουν διάφορα ερωτήματα σχετικά με την διαμόρφωση των κατηγοριών και τον αριθμό των ομάδων της Ένωσης τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Momentum.gr, αρκετές είναι οι ομάδες της Ένωσης, που έχουν εκφράσει τις θέσεις τους και τις προτάσεις τους για τα νέα δεδομένα που μπορεί να επιφέρει η συγκεκριμένη εξέλιξη. Όλοι βέβαια καταθέτουν επιχειρήματα που ευνοούν τα συμφέροντά τους, εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό για τα σωματεία που εκπροσωπούν φυσικά.

Τα τρία ενδεχόμενα

1. Σημειώνεται ότι η ομάδα της Καλλιθέας αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α’ Εσκανά, με αποτέλεσμα οι ομάδες από 15 να είναι πλέον 14. Το σενάριο αυτό φαντάζει το πιο πιθανό μέχρι τώρα, χωρίς αλλαγές ως προς τους κανόνες της διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας. Δηλαδή, οι ομάδες θα δώσουν 28 παιχνίδια και ο υποβιβασμός στην Β’ κατηγορία θα αφορά 4 ομάδες και όχι 3 λόγω «Πόλις».

2. Το δεύτερο σενάριο είναι η άνοδος του Τελαμώνα στην Β΄ Εσκανά και της Νίκαιας στην Α΄Εσκανά.

3. Το γ’ σενάριο υπαγορεύει τον υποβιβασμό 3 ομάδων στην Β΄ από την Α’. Αυτό όμως απαιτεί αλλαγή της προκήρυξης και με τα ισχύοντα δεδομένα, φαντάζει σχεδόν απίθανο να συμβεί.

Επιμέλεια: Outsider

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ