Πιθανό ντόμινο εξελίξεων… λόγω κοροναϊού στην Κίνα

Όπως είναι γνωστό, όλες οι ομάδες που συμμετέχουν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αναπροσαρμόζουν τα πλάνα τους και τους σχεδιασμούς τους, όσον αφορά το έμψυχο υλικό κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Στα της τρέχουσας επικαιρότητας, το κινεζικό πρωτάθλημα εκπέμπει SOS, δεδομένης της εύθραυστης κατάστασης που επικρατεί λόγω των απρόβλεπτων συνεπειών της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην χώρα.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, η κινεζική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι διακόπτεται το πρωτάθλημα μπάσκετ της χώρας, εξαιτίας του ιού. Το μέλλον είναι αβέβαιο με πολλές φήμες να κάνουν λόγο περί πρόωρου επιλόγου του πρωταθλήματος.

Πιθανή μετάφραση

Στο σημείο αυτό, έρχεται και κουμπώνει το ελληνικό ενδιαφέρον. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ψάχνουν καθημερινά στην αγορά παίκτες, που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω και να προσφέρουν άμεσα κέρδη στο συνολικό ταμείο των στόχων τους.

Εάν επιβεβαιωθούν οι εν λόγω φήμες, είναι πολύ πιθανό η Κίνα να αποτελέσει την δεξαμενή των επικείμενων μεταγραφών των δύο αιωνίων. Άμεσες απαντήσεις, προσεχώς λοιπόν.

Σπύρος Κόγκας ([email protected]m)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here