Πιθανές επιστροφές σε αγαπημένα μέρη

Πάντα οι ομάδες στις οποίες ένας αθλητής είχε σημαντική αγωνιστική παρουσία και αποτέλεσαν το σκαλί για το επόμενο επαγγελματικό βήμα ή τουλάχιστον περνούσαν καλά υλοποιώντας και τους εκάστοτε στόχους, θα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Σίγουρα δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα για να λειτουργεί το πλαίσιο που περιγράφουμε, αλλά συμβάλει κατά έναν σημαντικό «τρόπο τινά» σε σενάρια επιστροφής.

Τα παραδείγματα

Θα μπορούσαμε λοιπόν κάτι τέτοιο να ισχυριστούμε για τους Βαγγέλη Μάντζαρη και Μάρκο Γκούντουριτς. Ξεκινώντας από τα πάτρια εδάφη, δεν σταματά η ανανέωση του ρόστερ του Περιστερίου, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αργύρη Πεδουλάκη. Νέο όνομα στην λίστα, είναι αυτό του Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του ηλεκτρονικού Τύπου, αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε.

Ο διεθνής παίκτης δεν θα ανανεώσει το τρίμηνο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον Προμηθέα Πάτρας.Μένει τις επόμενες ώρες να επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη είδηση, η οποία αναμφισβήτητα αν μετουσιωθεί σε πράξη, αυξάνει σημαντικά το αγωνιστικό επίπεδο της αθηναϊκής ομάδας.

Όσον αφορά τον Μάρκο Γκούντοριτς, σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα  συμφώνησε προφορικά με την Φενέρμπαχτσε και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τουρκική ομάδα, αρκεί να αποδεσμευτεί από τους Γκρίζλις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ