Πάρτι ντροπής με την συμμετοχή «επαγγελματιών» αθλητών

Μεταξύ των 30 καλεσμένων στο μυστικό πάρτι που διοργάνωσε 24χρονη σε ξενοδοχείο της Συγγρού και έκανε «έφοδο» η αστυνομία φέρεται πως ήταν και επτά ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Το πάρτι φέρεται να έγινε στο roof garden του ξενοδοχείου, στον 8ο όροφο και είχε ακόμα και dj. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έδωσαν το «παρών».

Μια μικρή ανάγνωση

Το θέμα από μόνο του σαν είδηση είναι θλιβερό. Ωστόσο, γίνεται πιο δυσάρεστο το γεγονός ότι σε όλο αυτό συμμετείχαν αθλητές επαγγελματικής ομάδας. Δεν έχει σημασία αν ήταν παίκτες του Ολυμπιακού ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας. Η κριτική σε κάτι τέτοιο δεν κάνει διακρίσεις σε χρώματα και οπαδικές συνιστώσες.

Το γεγονός ότι συμμετείχαν επαγγελματίες αθλητές, έχει διπλό κακό και αντίκτυπο. Αυτά είναι άραγε τα παραδείγματα που μεταφέρουν τα θεωρητικά ποδοσφαιρικά πρότυπα μιας ομάδας που ακολουθεί πιστά η μισή σχεδόν Ελλάδα;

Δεν υπάρχουν λέξεις για να χαρακτηρίσει κάποιος την απερίσκεπτη και άλογη κίνηση των συγκεκριμένων ατόμων, όταν οι διαστάσεις του ιού είναι όλο και πιο επιθετικές. Όταν η οικονομία γονατίζει και ο καθένας αναγκάζεται σε πρωτόγνωρες θυσίες για να τα φέρει εις πέρας, δεν γίνεται οι «επαγγελματίες» να έχουν τέτοια στάση. Ντροπή πραγματικά.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here