Παράπτωμα με άγνωστες συνέπειες

Εν τη απουσία του Γιάννη Αγραβάνη παρατάχθηκε η ομάδα του Μεσολογγίου εναντίον του Λαυρίου για την 7η αγωνιστική της Basket League. Ωστόσο, η αιτία δεν είχε να κάνει με κάποιου είδους τραυματισμό, αλλά για πειθαρχικό παράπτωμα.

Ο νεαρός διεθνής παίκτης έδωσε την δική του εικόνα της τρέχουσας κατάστασης.

Αναλυτικά:

«Κατ’ αρχάς με στενοχωρεί το ότι ένα εσωτερικό θέμα, αυτό που συνηθίζεται να μένει και να λύνεται εντός της ομάδας, δημοσιοποιήθηκε από την ομάδα και με τέτοιο τρόπο, κατηγορώντας με για πειθαρχικό παράπτωμα. Πράγματι, ήρθα στην Αθήνα με το αυτοκίνητό μου. Αφού όμως πρώτα, ζήτησα από τη διοίκηση άδεια διότι για σοβαρό οικογενειακό λόγο έπρεπε το αυτοκίνητο να μεταφερθεί στην Αθήνα. Τους εξήγησα ότι θα αναχωρούσα μετά την προπόνηση, όπως και η ομάδα και επειδή λογικά θα έφτανα νωρίτερα και θα άφηνα το αυτοκίνητο, θα πήγαινα να τους βρω άμεσα στο ξενοδοχείο.

Με έκπληξη συνάντησα την άρνησή τους. Έκπληξη επειδή ουσιαστικά ζητούσα μόνο να μην ταξιδέψω με το πούλμαν, ούτε να μείνω στο σπίτι μου, ούτε να μην επιστρέψω με την αποστολή. Έτσι κι αλλιώς, εγώ μένω στην Πάτρα με τον Δημήτρη, δεν επιβαρύνω την ομάδα ούτε καν με τη βενζίνη και τα διόδια κάθε μέρα και ενίοτε δύο φορές την ημέρα, ούτε καν το φαγητό μου, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας, δεν το λέω για παράπονο, συμφωνημένα ήταν αυτά.

Έκρινα ότι θα το ξανασκέφτονταν, ειδικά αφού είχα εξηγήσει ότι ήταν σοβαρό οικογενειακό θέμα και μετά την προπόνηση έφυγα για την Αθήνα με το αυτοκίνητο. Ενημερώθηκα ότι η αποστολή άργησε να φτάσει λόγω κάποιου προβλήματος στο ταξίδι, έτσι πήγα στο ξενοδοχείο σήμερα το πρωί, την ώρα του πρωινού για να ενσωματωθώ. Εκεί, συνάντησα το απαξιωτικό βλέμμα, ούτε καν μου μίλησαν, της διοίκησης και μόνο ο κόουτς μου είπε ότι δεν γινόμουν δεκτός. Του είπα ότι ήμουν έτοιμος να παίξω, να βοηθήσω την ομάδα να νικήσει, συνέχισε να μου μιλάει μόνο αυτός και να επιμένει ότι ήμουν εκτός ομάδας. Μίλησα και στα παιδιά, τους εξήγησα ότι δεν άφησα την ομάδα, δεν έφυγα, τι συνέβη και αποχώρησα.

Είμαι πραγματικά πολύ στενοχωρημένος. Τόσο επειδή δεν βοήθησα την ομάδα σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, όσο κι επειδή είδα να βγαίνουν προς τα έξω, όπως βγήκαν τα γεγονότα και κάπου ήθελα να ακουστεί και η δική μου πλευρά. Είμαι επαγγελματίας, δεν έχω δώσει δικαιώματα, είμαι τυπικός στις υποχρεώσεις μου και δεν μου αρέσει αυτό που συνέβη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ