Όταν το ελληνικό μπάσκετ έγινε φτωχότερο

Σαν σήμερα λοιπόν, πριν από ένα χρόνο στις 13/2/2019 δεν ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι πήραν σημαντική διαφορά στο ημίχρονο στο +15 με τους φιλοξενούμενους να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι και ενοχλημένοι με ορισμένες διαιτητικές αποφάσεις.

Η έναρξη όμως του δευτέρου ημιχρόνου δεν συνοδεύτηκε από την παρουσία του Ολυμπιακού, καθώς οι ιδιοκτήτες της ομάδας αποφάσισαν πως η ομάδα τους δεν θα πρέπει να επιστρέψει στο παρκέ για την επανάληψη.

Συνέπεια όλων αυτών είναι το σήμερα που ζούμε. Μια φτωχότερη ελληνική λίγκα χωρίς το ζωηρό ενδιαφέρον του παρελθόντος και συμμετοχή του Ολυμπιακού Β’ στο πρωτάθλημα της Α2.

Ας ελπίσουμε σε ανατροπή των τωρινών δεδομένων και να επικεντρωθούμε στο μπασκετικό κομμάτι, που διαχρονικά ήταν η αφορμή για τις μεγαλύτερες συγκινήσεις  που μας έχει απλόχερα προσφέρει ο αθλητισμός.

ΥΓ: Η μη καταγραφή των τιμωριών, των προειδοποιήσεων και των ανακοινώσεων γίνεται σκοπίμως λόγω λαϊκού «ξενερώματος» από την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα μέχρι σήμερα και τον αντίκτυπό τους στο ελληνικό μπασκετικό γίγνεσθαι.

Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here