Όταν οι δηλώσεις του Μπράιαντ είχαν «άρωμα» Διαμαντίδη και Σπανούλη

Σταρ, θρύλος και εμβληματική μορφή του παγκοσμίου μπάσκετ ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ, γράφοντας μοναδικές ιστορίες δόξας.

Ανάμεσα στις εκατοντάδες συνεντεύξεις που έδωσε κατά τη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του, ξεχωριστές ήταν οι «ελληνικές» του τοποθετήσεις.

Αναφερόμαστε σε Σπανούλη και Διαμαντίδη που είχαν την ευλογία να αντιμετωπίσουν το ιερό αυτό τέρας του μπάσκετ και να αποσπάσουν φυσικά την αναγνώρισή του.

Ειδικότερα, πριν από δέκα μήνες ο Μπράιαντ είχε τονίσει στην ισπανική Marca για το scouting που έκανε πριν από τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ.

«Όταν ήμουν στην Εθνική ομάδα προετοιμαζόμουν για κάθε παιχνίδι, ήθελα να είμαι έτοιμος. Μελετούσα πως παίζουν κάποιοι παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Διαμαντίδης και ο Μπαρμπόσα.

Ορισμένοι μάλιστα με ρωτούσαν. «Μα τι κάνεις εκεί»; Τους απαντούσα ότι μελετάω τον Σπανούλη. Και θυμάμαι να μου λένε, «ποιος είναι ο Σπανούλης»; Αυτός που θα σας σκοτώσει τους έλεγα.

Η δεύτερη ήταν στην FIBA και ο μύθος του ΝΒΑ είχε μιλήσει με κολακευτικά λόγια και για τον Δημήτρη Διαμαντίδη. «Υπάρχει κάποιος με τον οποίο έχω παίξει αντίπαλος. Τον λένε Διαμαντίδη και είναι Έλληνας. Έπαιζε εκπληκτική άμυνα, έναν τέτοιο πόιντ γκαρντ ήθελα να έχω δίπλα μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ