Όταν η αγάπη αψηφά την πραγματικότητα

Δεν καταλαβαίνουν ούτε κορωνοϊό, ούτε τίποτα. Είναι εκεί και περιμένουν διακαώς να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της αγαπημένης τους ομάδας και να την στηρίξουν.

Η είδηση της ανανέωσης των 8.000 εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2020-2021 της Σαν Πάμπλο Μούργος, ξεπερνά τα όρια της λογικής. Και αυτό καθώς όλα είναι στον αέρα, με την Liga Endesa να συνεδριάζει εκτάκτως μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην Φουενλαμπράδα.

Η εξέλιξη αυτή δίνει μεγαλύτερη βέβαια αξία στην κίνηση των φιλάθλων της ομάδας να στηρίξουν εμπράκτως, καθώς η σιγουριά και ο προγραμματισμός πάνε περίπατο. Πόσο τυχεροί θα αισθάνονται άραγε οι ιθύνοντες της ομάδας για το είδος της σχέσης που έχουν χτίσει με τον κόσμο. Αντίστοιχο βάρος μπορεί να νιώθουν και οι ίδιοι οι παίκτες, αφού η δίψα των φιλάθλων ίσως αποτελέσει ένα έξτρα καύσιμο στην μάχη τους για διάκριση.

Η ομάδα, σε μία κίνηση να τους ευχαριστήσει, από τις 17 Αυγούστου θα δώσει τη δυνατότητα και σε 500 ακόμα νέους φιλάθλους να βγάλουν την κάρτα τους για τη σεζόν 2020-21. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλαθλοι με τα διαρκείας εισιτήρια θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν μόνο τα παιχνίδια για τα οποία θα δοθεί το «πράσινο φως» για την παρακολούθηση φιλάθλων από τις υγειονομικές αρχές και την κυβέρνηση της χώρας (και αν γίνει κάτι τέτοιο).

Έχουμε τέλος πιο ανάγκη από ποτέ τέτοιου είδους ειδήσεις. Χαρούμενες, αισιόδοξες, υγιείς και διαλειμματικές από την δύσκολη και αόρατη πραγματικότητα του COVID. Vamos λοιπόν με όπλο την ελπίδα για ταχεία επιστροφή στις παλιές συνήθειες…

Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ