Οίαξ Ναυπλίου: Μια νέα δύναμη ανατέλλει στο χώρο του μπάσκετ

Σε μια εποχή που οι λέξεις οργάνωση, συνέπεια, ρεαλιστικός προγραμματισμός και σχεδιασμός τείνουν προς εξαφάνιση από την πλειοψηφία των επαγγελματικών ομάδων μπάσκετ και που τα ΑΦΜ πωλούνται και αγοράζονται σαν τα πουκάμισα, υπάρχουν και κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις.

Στην κατηγορία αυτή του «φωτός», ανήκει και η ομάδα του Οίακα Ναυπλίου, η οποία θα λάβει για πρώτη φορά μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Η συγκεκριμένη λοιπόν «ανυπομονησία» για τη συμμετοχή της ομάδας στον προθάλαμο της Basket League, αποτέλεσε προϊόν επίπονης και μεθοδευμένης προσπάθειας, με μακροπρόθεσμα «θέλω».

Ενδεικτικό της αγωνιστικής κουλτούρας της ομάδας, αποτελεί το γεγονός ότι το ρόστερ για την νέα περίοδο έχει ολοκληρωθεί από πολύ νωρίς, λαμβάνοντας υπόψη τα ελληνικά δεδομένα εντός και εκτός παρκέ.

Προπονητής της ομάδας παρέμεινε ο Χ. Κουλουριώτης, περνώντας με απόλυτη επιτυχία τον δύσκολο στόχο της ανόδου από το άκρως απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Το ρόστερ

Παπαντωνίου, Ραζής, Κουμπούρας, Σκορδάς, Πασολάρι, Ευστρατίου, Καλλινικίδης, Τζόρτζεβιτς, Βύρλας, Μακρής, Ψημίτης, Μιχόπουλος, Σημιτζής, Ζώρζος.

Παράλληλα, ο κόσμος της ομάδας εξάντλησε τα εισιτήρια διαρκείας μέσα σε περίπου μία εβδομάδα, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της διοίκησης να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι, αλλά και ανυπόμονοι για την έναρξη της περιόδου 2019/20.

Το πρώτο ραντεβού του Οίακα είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή (18 Αυγούστου) στο δημοτικό γήπεδο Ναυπλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here