Οι πρωταγωνιστές της φετινής Euroleague – ΦΩΤΟ

Μια ανάσα βρισκόμαστε από την έναρξη της πιο συναρπαστικής Euroleague, με τα δεδομένα να έχουν αλλάξει δραματικά.

Βασική διαφορά είναι το γεγονός πως στη φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος δύο περισσότερες ομάδες σε σχέση με πέρυσι (Μπάγερν και Βιλερμπάν μέσω wild card) και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων για την κανονική διάρκεια ανέρχονται σε 34.

Η φετινή διοργάνωση προβλέπεται άκρως ενδιαφέρουσα, δεδομένου ότι όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν το καλοκαίρι με αποτέλεσμα οι μνηστήρες να αυξάνονται και να πληθύνονται!

Ωστόσο, ο ενθουσιασμός της προσμονής για την συγκεκριμένη διοργάνωση έγκειται και σε ένα άλλο χαρακτηριστικό. Οι πρότεροι αγωνιστικοί βίοι, δίδαξαν σε όλους πως το timing και η καλή συγκυρία θα κρίνουν τα τελικά αποτελέσματα. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη με πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και περισσότερες «διαβολοβδομάδες». Η ετοιμότητα, η συγκέντρωση, ο σωστός προγραμματισμός και τα λευκά απουσιολόγια θα καθορίσουν τα δεδομένα.

Επομένως, το χαρακτηριστικό του απρόβλεπτου σε συνδυασμό με τα τεράστια χρηματικά ποσά που έπεσαν στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων μεταξύ ομάδων και παικτών, ενισχύεται σε υπερθετικό βαθμό.

Ας πάρουμε μια οπτική γεύση από τους πρωταγωνιστές των παρκέ!Επιμέλεια κειμένου: Σπύρος Κόγκας

Πηγή φωτο:Twitter

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here