Οι «ντρίπλες» της BOSS με τα εμβληματικά λογότυπα των ομάδων του NBA

Η BOSS ανακοινώνει το λανσάρισμα της δεύτερης συλλογής που δημιουργεί σε συνεργασία με το NBA, μετά την επιτυχία της πρώτης που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος την άνοιξη.

Η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 επικεντρώνεται στα εμβληματικά λογότυπα των ομάδων του NBA με την υπογραφή της BOSS. Τα νέα σχέδια εμφανίζονται σε 11 διαφορετικά είδη ρουχισμού, όπως hoodies, T-shirts, φούτερ, joggers, μπουφάν κ.α. Τα λογότυπα των Boston Celtics και των Dallas Mavericks έρχονται να προστεθούν στην περσινή σειρά των Brooklyn Nets, Chicago Bulls, Golden State Warriors, Houston Rockets, Los Angeles Lakers, Miami Heat, New York Knicks και Toronto Raptors, μαζί με το επίσημο NBA Logoman. Από σήμερα η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα σε χώρες της Ευρώπης και της Νοτιοανατολικής Ασίας και του Ειρηνικού. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η κολεξιόν είναι διαθέσιμη σε χώρες εκτός της Βόρειας και Νότιας Αμερικής.

Στο πλαίσιο την καμπάνιας για την νέα κολεξιόν, η BOSS παρουσίασε ότι πρωταγωνιστές της θα είναι ο τρεις φορές πρωταθλητής του NBA Klay Tompson και οι γνωστοί TikTokερς Cole Micek και Koby Lomax. Οι φωτογραφίες της καμπάνιας ανήκουν στον φωτογράφο Philip-Daniel Ducasse ενώ η δημιουργική διεύθυνση στη RanaVerse. Η καμπάνια παρουσιάζει τους τρεις πρωταγωνιστές να φορούν κομμάτια από την τελευταία συλλογή.

Η νέα συλλογή BOSS & NBA Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 είναι πλέον διαθέσιμη στα καταστήματα BOSS σε Ευρώπη και SEAPAC, στο boss.com, σε επιλεγμένα καταστήματα NBA Stores και σε επιλεγμένους συνεργάτες χονδρικής.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την κολεξιόν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here