Οι δηλώσεις Πρίφτη μετά τον θρίαμβο της Ούνιξ – Η ελληνική «παροικία»

Όλος ο ελληνικός αθλητικός Τύπος μιλά για την τεράστια επιτυχία της Ούνιξ Καζάν και της πρόκρισης της στην Ευρωλίγκα της επόμενης χρονιάς, μετά την επικράτηση επί τις ιταλικής Βίρτους.

Η επιτυχία της ρωσικής ομάδας αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι απαρτίζεται από Έλληνες επαγγελματίες.Πρόκειται για τους Θωμά Νίκου, Βασίλη Σίμτσακ και Χάρη Γλάρο.

Ο Δημήτρης Πρίφτης, περιχαρής και περήφανος από αυτή την επιτυχία, δήλωσε ότι: «Πρόκειται για μια μοναδική στιγμή για εμάς, για εμένα προσωπικά, αλλά και για όλο το club. Την επόμενη σεζόν θα πάρουμε μέρος μαζί με τις καλύτερες ομάδες στην EuroLeague. Είμαι ευγνώμων σε όλους. Στους παίκτες, το σταφ, στους ανθρώπους γύρω από την ομάδα. Υπήρχε θετική αύρα πριν έρθουμε εδώ. Στον πρόεδρό μου, ο οποίος είναι ηλικιωμένος αλλά κάθε μέρα είναι στο γήπεδο. Υποστηρίζει την ομάδα, είναι κοντά σε εμάς και μας δίνει τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψουμε.

Φυσικά η δουλειά δεν έχει γίνει ακόμα. ¨Εχουμε μπροστά μας τους τελικούς αλλά και αυτό που καταφέραμε μέχρι τώρα είναι σπουδαίο. Ήταν ένας τελικός και για τις δύο ομάδες. Είμαι ευγνώμων και στους φυσικοθεραπευτές της ομάδας μετά τους τραυματισμούς που είχαμε στις δύο τελευταίες φάσεις. Μας βοήθησαν πολύ με την αφοσίωσή τους. Είμαι ευγνώμων σε όλους τους ανθρώπους και είμαι χαρούμενος που νικήσαμε. Είναι μοναδική στιγμή και μια ωραία εμπειρία. Δουλέψαμε πολλούς μήνες για να φτάσουμε έως εδώ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here