Οι «ατακάρες» Πιτίνο για τον βοηθό του

Οι φιλικές αναμετρήσεις του τουρνουά «Ακρόπολις» προσφέρονται για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων της αγωνιστικής κατάστασης  στην οποία βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα.

Πέρα όμως από αυτό, με την παρουσία του Ρικ Πιτίνο αποκαλύπτονται καινούργιες πτυχές της επικοινωνιακής του δεξιότητας για πρόσωπα και καταστάσεις.

Σχολιάζοντας την κακοδαιμονία της Εθνικής αναφορικά με τις σημαντικές απώλειες των Παπαπέτρου και Πρίντεζη, ο Αμερικανός τεχνικός τόνισε ότι: «Μέχρι κι εγώ έπαθα θλάση στον γλουτό, αλλά ευτυχώς δεν χρειάζεται να παίξω».

Στη συνέχεια, «περιέλαβε» τον βοηθό του, Σωτήρη Μανωλόπουλο, λέγοντας: «Θα είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα για μένα να επιλέξω τον δέκατο, τον ενδέκατο και τον δωδέκατο παίκτη αυτής της ομάδας, γιατί όλα τα παιδιά είναι καταπληκτικά και δίνουν τα πάντα. Ρωτάω τον Σωτήρη , αλλά αλλάζει το θέμα και με ρωτάει αν έχω δει καμία καλή ταινία τελευταία».

Τέλος, έμεινε έκπληκτος από την επιλογή του τελευταίου να κάνει ελλειπτικό ποδήλατο. «Σήμερα πήρα το μεγαλύτερο σοκ στη ζωή μου. Είδα κάτι που δεν περίμενα να δω. Είδα τον Μανωλόπουλο στο ελλειπτικό ποδήλατο. Δεν περίμενα να τον δω να γυμνάζεται, παρά μόνο να τρώει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here