Ο Λιόλιος για τις επαφές με Ιτούδη – Η έκκληση σε ΤΣΣΚΑ

Επιβεβαιώθηκαν δια στόματος Βαγγέλη Λιόλιου οι επαφές με τον Δημήτρη Ιτούδη, προκειμένου ο τελευταίος να αναλάβει τις τύχες της Εθνικής ομάδας.

«Αυτό που θα ζητήσω από το Δ.Σ θα αφορά την θέλησή μου να είναι ο κ. Ιτούδης προπονητής στο Eurobasket του 2022. Έχουν γίνει όλες οι σωστές διαδικασίες και ελπίζω να το κατανοήσουν όλες οι πλευρές όπως και η ΤΣΣΚΑ και να ηγηθεί της προσπάθειας ο κύριος Ιτούδης» ανέφερε αρχικά για το ζήτημα, στη συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ.

«Μέχρι να κλείσει το θέμα του κ. Ιτούδη, εφόσον συμφωνήσουμε κι επειδή η Εθνική είναι μια ολότητα, το ποιος θα αναλάβει προπονητής στα παράθυρα θα βγει από διάλογο του Δ.Σ. της ομοσπονδίας και του προπονητή που θα αναλάβει την Εθνική» συμπλήρωσε ο κ. Λιόλιος.

Τέλος, όσον αφορά το χρονικό ορίζοντα της συνεργασίας, είπε: «Στο δικό μου μυαλό υπάρχει και plan b και plan c. To plan a όμως είναι πάντα plan a και σε αυτό μένω πάντα. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι λειτουργούμε με πλάνο. Αν ήταν στο μυαλό μας η συνεργασία για ένα χρόνο, αυτό δεν είναι πλάνο. Εννοείται ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας αρχικός κύκλος μιας τριετίας, που στο τέλος της, είναι η Ολυμπιάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ