Ο Ίαν Χάμερ για το μπάσκετ και η σκέψη να τα παρατήσει όλα για μια γυναίκα

Στην κάμερα της Cosmote TV μίλησε ο Ίαν Χάμερ της ΑΕΚ, εκφράζοντας την χαρά του για την επιλογή της ελληνικής ομάδας ενώ υποστήριξε ότι η χώρα μας αποτέλεσε αιτία ανανέωσης της αγάπης του για το μπάσκετ και αυτό γιατί, είχε εξετάσει το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση για τα μάτια μιας γυναίκας!

Ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξη:

«Βρίσκομαι στην ομάδα εδώ και τέσσερις μήνες. Έχω περάσει φανταστικά μέχρι τώρα. Στην αρχή δυσκολεύτηκα αρκετά αλλά οι προπονητές, οι συμπαίκτες μου και οι οπαδοί της ομάδας έχουν κάνει την διαμονή μου στην Αθήνα υπέροχη». 

-Πως είναι η σχέση σου με τον κόουτς Δέδα; 

«Είναι σίγουρα μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, καλός άνθρωπος και εξαιρετικός προπονητής. Είναι διαφορετικός από τους προηγούμενους προπονητές μου αλλά με την καλή έννοια. Έχουμε καλή σχέση και μπορούμε να μιλάμε για πράγματα που συμβαίνουν στο γήπεδο αλλά και εκτός».

-Πως προέκυψε η ΑΕΚ στην καριέρα σου; 

«Είχα σκεφτεί να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Για να είμαι ειλικρινής θα το έκανα για χάρη μιας γυναίκας. Δεν πήγε καλά τελικά αλλά ειλικρινά η Αθήνα ήταν το τέλειο μέρος για μένα. Ανανεώθηκε η αγάπη μου για το μπάσκετ. Οπουδήποτε αλλού δεν ξέρω αν διαρκούσε αυτή η αγάπη. Πέρασα τους πρώτες μήνες της σεζόν στη Νέα Υόρκη, προσπαθώντας να χαλαρώσω και να καθαρίσω το μυαλό μου. Ήρθα στην Αθήνα  και όλα είναι φανταστικά, είμαι απίστευτα χαρούμενος». 

-Φαίνεται πως έχει κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου;  

«Αυτό είναι το ξεχωριστό με τους φίλους της ΑΕΚ. Εάν αγωνίζεσαι σκληρά γι’ αυτούς τότε σε αγαπάνε. Αυτή είναι η ταυτότητα μου, να αγωνίζομαι με μεγάλη ενέργεια όλη την ώρα μέχρι να πέσω κάτω. Πάντα είχα αυτοπεποίθηση στις ικανότητες μου και συμφωνώ ότι παίζω καλά όπως και η ομάδα βρίσκει τον ρυθμό της. Δεν θα μπορούσα να έχω καταφέρει τίποτα χωρίς τους συμπαίκτες μου οι οποίοι είναι εξαιρετικοί μέσα στο παρκέ».

-Τι σκέφτεσαι για την επόμενη σεζόν;

«Σκέφτομαι την κάθε χρονιά ξεχωριστά. Το καλοκαίρι σκεφτόμουν να αποσυρθώ και το μυαλό μου είναι στο τι μπορώ να καταφέρω την τρέχουσα σεζόν. Θα πάρω τις αποφάσεις μου το καλοκαίρι. Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να ανανεωθεί η αγάπη μου και θα δούμε τι θα γίνει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here