Ο Χάινς και το κουτί των αναμνήσεων

Eίναι πολύ όμορφο και ευγενικό, όταν η μνήμη των ανθρώπων δεν είναι «κοντή». Οι όμορφες αναμνήσεις συνοδεύουν για πάντα το παρόν και όταν ερχόμαστε σε επαφή με κομμάτια του παρελθόντος που περάσαμε ωραία, τότε οι στιγμές είναι μοναδικές.

Μια τέτοια περίπτωση είναι τα όσα έζησε και εξομολογήθηκε ο Κάιλ Χάινς μιλώντας στο κανάλι της Euroleague, ξετυλίγοντας το κουβάρι των αναμνήσεων με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Ήμουν νέος, δεν κατάλαβα ακριβώς τι ζούσα. Ήμουν 24 ετών. Ήταν μία ομάδα από την οποία κανένας δεν είχε προσδοκίες. Κανένας δεν περίμενε ότι μπορεί να πετύχει, αφού οι πιο πολλοί παίκτες δεν είχαν αποδείξει την αξία τους στο παρκέ. Αυτό βέβαια μας βοήθησε, αφού “δέσαμε” μεταξύ μας και απαντήσαμε σε όσους ασκούσαν κριτική», τόνισε αρχικά ο Χάινς, προτού προσθέσει:

«Πετύχαμε γιατί είχαμε μία οικογενειακή ατμόσφαιρα. Ο Σπανούλης για παράδειγμα ήξερε ότι οι γιορτές είναι δύσκολες για μένα, επειδή δεν ήμουν με την οικογένειά μου. Έτσι, η γυναίκα του έφτιαχνε μουσακά και πήγαινα σπίτι του, ήμασταν όλοι μαζί. Αυτά είναι εμπειρίες, πράγματα που κάνουν ξεχωριστή μία ομάδα».

Σχετικά με τις σχέσεις που «χτίστηκαν» στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια, σημείωσε: «Έμαθα πως πρέπει να παίζεις για να είσαι πρωταθλητής. Είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα. Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης είναι αδέρφια μου. Μιλάω με όλους, με τον Άντιτς, τον Παπανικολάου, τον Λο. Πετύχαμε κάτι ξεχωριστό, θα είμαστε για πάντα δεμένοι»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ