Ο απέραντος σεβασμός του Μπατίστ για παίκτη των ερυθρόλευκων

Ήταν συμπαίκτες για αρκετά χρόνια και έφτασαν στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Ο λόγος για τον Μάικ Μπατίστ και το Βασίλη Σπανούλη, με τον πρώτο να εκφράζεται με λόγια καρδιάς για τον τωρινό εμβληματικό αρχηγό του Ολυμπιακού.

Παραχωρώντας συνέντευξη στον στον Τζο Αρλάουκας και το «The Crossover», έκανε ιδιαίτερη μνεία στην σχέση που ανέπτυξε με τον Έλληνα άσο, κατά τη διάρκεια της κοινής τους θητείας στην ομάδα των πράσινων.

«Αν κοιτάξεις το ρόστερ όταν έφυγε ο Σπανούλης, υπήρχαν πολλοί παίκτες με μεγάλο ‘εγώ’ σε εκείνη την ομάδα. Δεν είναι κακό αυτό. Ο Μπίλι είδε καλύτερη προοπτική. Και κοιτώντας την επιλογή του… πήρε δύο τίτλους back to back. Αλλά ‘έμεινα’ λίγο. Ήμασταν φίλοι, τα κάναμε όλα μαζί. Ήταν ο πιο κοντινός μου φίλος στην ομάδα. Ήταν ο συγκάτοικος μου, υπάρχουν πολλά θέματα που συζητούσαμε, μου έδωσε αυτοπεποίθηση, αν τον γνωρίσεις είναι ένας από τους δυνατούς πνευματικά παίκτες που έχω δει. Ο Μπίλι μου έδωσε την ‘Big Mike mentality’. Με βοήθησε να βγάλω αυτή την ένταση, την ενέργεια. Με έκανε να μην φοβάμαι.

Το παιχνίδι όμως είναι δουλειά και ήξερα ότι κάτι θα γίνει… Πάντως ήμουν χαρούμενος για εκείνον, δεν θα μπορούσα να τον μισώ. Σίγουρα ήταν περίεργο, ήταν αδελφός μου, έπρεπε να αλλάξω. Ήταν τόσο περίεργο να τον βλέπω με άλλα χρώματα. Και ήταν ακόμα πιο περίεργο να μην έρχεται στα αποδυτήρια μας. Να μην μιλάμε για τις λεπτομέρειες. Το να τον χάσω ήταν διαφορετικό, ήταν περίεργο… Είναι ένα μπασκετικό μυαλό. Ξέρει όλες τις λεπτομέρειες. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να κάτσεις και να μιλήσεις με ένα τέτοιο μυαλό. Με βοήθησε να γίνω ο Μάικ Μπατίστ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here