Νέα «άνευ αγώνος» στο Κύπελλο Ελλάδος – Ποιοι πέρασαν στην επόμενη φάση

Τη φετινή χρονιά δίπλα στο Κύπελλο Ελλάδας, είναι η επιτακτική η προσθήκη της φράσης «άνευ αγώνος». Είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο αριθμός των ομάδων που δηλώνουν αποχή από τη διεξαγωγή προγραμματισμένων αγώνων για το Κύπελλο.

Προφανώς και οι λόγοι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι οικονομικοί. Το ταξίδι για έναν θεσμό που έχει τον χαρακτήρα ενός επίσημου φιλικού, θεωρείται έξοδο πολυτελείας, με αποτέλεσμα να προτιμάται η λύση της αποχής. Σεβαστό από τη μία πλευρά, αλλά από την άλλη υποτιμάται η έννοια της συμμετοχής σε μια μπασκετική διοργάνωση. Η ΕΟΚ θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει την δομή του κυπέλλου τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Ελευθερούπολη και Ηρακλής ΚΑΕ 2022 θα κάνουν το επόμενο βήμα στο Κύπελλο Ανδρών άνευ αγώνος.

Συγκεκριμένα:

Μετά την αδυναμία συμμετοχής του Σωματείου ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας στον αγώνα ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας-ΓΣ Ελευθερούπολης της 12/10/2022 για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Ελευθερούπολης με σκορ 20 – 0 και  προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την αδυναμία συμμετοχής του Σωματείου ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης στον αγώνα ΓΣ Αγιάς Ερμής ΚΑΕ (Ηρακλής ΚΑΕ 2022) – ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου της 12/10/2022 για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται, κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Αγιάς Ερμής ΚΑΕ ΚΑΕ (Ηρακλής ΚΑΕ 2022) με σκορ 20 – 0 και  προκρίνεται άνευ αγώνα στην 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ