Μπράβο coach – Λόγια από χρυσάφι το μήνυμα σου

Με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο μεταφράζει τα κέρδη που προκύπτουν από τα πρωταθλήματα των αγωνιστικών τμημάτων, ο προπονητής εφήβων του Ολυμπιακού, Δημήτρης Τσαλδάρης.

H ομάδα του Πειραιά αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στους εφήβους, με τον coach να γράφει ένα πολύ ωραίο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, με αφορμή αυτό το αθλητικό γεγονός.

«Άξιοι πρωταθλητές! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, παίκτες και staff! Ένα πρωτάθλημα που ήταν αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς, της προσήλωσης και της προσπάθειας για καθημερινή βελτίωση. Παρ’ όλα αυτά, την επιτυχία δεν τη μετράμε με τα πρωταθλήματα. Την μετράμε με το πώς εξελίσσουμε τα παιδιά, πώς τα βοηθάμε να γίνουν καλύτερα (στο βαθμό που μας αναλογεί) και πώς τα ετοιμάζουμε για να πιάσουν το maximum της προοπτικής τους!».

ÊÕÐÅËËÏ / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ Â – ÁÍÁÔÏËÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)

Άξιο προσοχής

Είναι πραγματικά από τα πιο ωραία μηνύματα που θα μπορούσαν να αποτελούν επίλογο και πρόλογο μαζί στο μεγάλο ταξίδι των μικρών αθλητών στα τμήματα υποδομών. Ο Έλληνας προπονητής είπε σε μια παράγραφο, όλα όσα πρέπει να διέπουν τον σκοπό μιας ομάδας στις μικρές ηλικίες.

Η εξέλιξη ενός παιδιού σε αθλητικό και πνευματικό επίπεδο είναι σημαντική και καλό θα ήταν να κινείται στην ίδια γραμμή των προτεραιοτήτων μιας ομάδας. Το ζητούμενο είναι οι ομάδες να δώσουν ποιότητα στα κριτήρια αξιλοόγησης των προπονητών τους και οι γονείς να αντιληφθούν τον ρόλο τους στο παιχνίδι αυτό της ενασχόλησης των παιδιών με τα υγιή μονοπάτια του πρωταθλητισμού.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ