Μπαρτζώκας: Δεν έβλεπα πώς μπορώ να τα καταφέρω βιοποριστικά

«Νιώθω δέος κάθε φορά που βρίσκομαι δίπλα στον Παναγιώτη Γιαννάκη. Έχουμε συνεργαστεί κιόλας. Θα του χρωστάω πάντα. Δεν είναι μόνο ότι μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω, αλλά κι επειδή ο τρόπος που σκέφτεται και βλέπει τα πράγματα, σαν ένας πραγματικός πρωταθλητής, είναι το καλύτερο σεμινάριο που θα μπορούσα να κάνω.

Θα ήθελα να δείξουμε μια σεμνότητα και να μην πούμε ότι είναι ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Ολυμπιακός είναι των Αγγελόπουλων. Ο Ολυμπιακός είναι του κόσμου του. Εγώ είμαι ένα πρόσωπο που δουλεύω τώρα. Μπορεί να είναι η θέση μου σημαντική, γιατί πάντα παίζει ρόλο. Αλλά δεν είναι δική μου η ομάδα. Το πού μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα έχει να κάνει με το πόσο υγιείς θα παραμείνουμε.

Αμφιταλαντεύτηκα πολλές φορές αν πρέπει να συνεχίσω να κάνω τον προπονητή, γιατί ήμουν σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Δεν έβλεπα πώς μπορώ να τα καταφέρω βιοποριστικά. Είχα την τύχη να είμαι δίπλα σε ανθρώπους σαν τον Παναγιώτη Γιαννάκη, που με έβαλαν σε έναν τρόπο σκέψης και σιγά σιγά θεωρώ ότι είχα μια στοιχειώδη/υποτυπώδη μόρφωση και καλλιέργεια από την οικογένειά μου, να είμαι πάντα με το κεφάλι χαμηλά. Ήμουν πάντα ταπεινός και σεμνός».

Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη του στην ΕΡΤ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ