Μεταγραφικός σεισμός με Σάκοτα – Τι είπε στο Momentum o αθλητής

Ήταν γνωστό σε πολύ στενό κύκλο η είδηση της μεταγραφής του Ντούσαν Σάκοτα στον Ερμή Αργυρούπολης. Ή καλύτερα η επιστροφή του αθλητή στα παρκέ για χάρη του συγκεκριμένου αθλητικού σωματείου.

Το «The Momentum.gr» γνώριζε αυτή την πληροφορία και αρκέστηκε σε μια φωτογραφική παρουσίασή της (διαβάστε ΕΔΩ), σεβόμενο την επιθυμία της ομάδας για την επίσημη ανακοίνωση.

Ο αθλητής επισκέφθηκε το γήπεδο της ομάδας μαζί με τον πατέρα του και το «The Momentum.gr» βρέθηκε στις εγκαταστάσεις για να πιάσει κλίμα και να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το μέγεθος της μεταγραφικής αυτής κίνησης.

Μετά τις φωτογραφίσεις και τα πηγαδάκια, πλησιάσαμε τον αθλητή και δεν μπήκαμε στα στεγανά μιας συνέντευξης. Απλά, συζητήσαμε μαζί του γενικά πράγματα προκειμένου να σκιαγραφήσουμε τον χαρακτήρα του και να αποκωδικοποιήσουμε την απόφασή του.

Πρόκειται λοιπόν για ένα πολύ ταπεινό και προσγειωμένο παιδί, του οποίου το καύσιμο για την επιστροφή στα παρκέ είναι η αγάπη για το μπάσκετ. «Η μυρωδιά του γηπέδου και το πιάσιμο της μπάλας μου έλειψαν πολύ. Θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα» ήταν η πρώτη του φράση.

Στη συνέχεια, και για να δικαιολογήσουμε την «προσγείωση» που αποδώσαμε στον χαρακτήρα του, εξομολογήθηκε: «Πρέπει να κάνω προπόνηση γιατί η αποχή είναι μεγάλη και η μετάβαση στα δικά μου standards θα χρειαστεί προσεκτικά βήματα, αλλά είμαι αισιόδοξος και ήδη έχω ξεκινήσει ατομικές».

Εν κατακλείδι, ο σύλλογος, το πρωτάθλημα, συμπαίκτες και προπονητές έχουν μια μοναδική ευκαιρία να μοιραστούν ξεχωριστές στιγμές μπασκετικής ευδαιμονίας.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

Πηγή φωτoγραφιών: ermisbc

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ