Μεταγραφικά Νέα: Ράδιο Αρβύλα ή «παραγγελιές» της κακιάς ώρας;

Απόλαυσε την πιο όμορφη περίοδο… την περίοδο των μεταγραφών. Ζήσε το όνειρο μαζί με τους παίκτες και τις ομάδες. Η περίοδος που τα λουλούδια βγάζουν ανθούς και η γη καρπούζια…. Αλλά και βατόμουρα…

Δε θέλει και πολύ ανάλυση για να καταλάβει κάποιος ότι δεν μπορεί να αναγράφεται το ” Ο ‘Χ που έπαιρνε 10, ζήτησε 20, δεν του τα έδωσε η ομάδα του και ψάχνεται σε άλλες ομάδες με λιγότερα”. Είτε είσαι δημοσιογράφος, είτε αγαπάς το άθλημα, είτε απλά κουτσομπολεύεις, δεν μπορεί να δημοσιεύεις αυτή τη χυδαιότητα για τους ΧΨ λόγους που δεν θέλουμε να αναλύσουμε. Είναι χυδαίο σαν γραπτό και ανήθικο απέναντι στον αθλητή αλλά κυρίως απέναντι στον χαρακτήρα που προσβάλλεις.

Άλλο Ευρωλίγκα και άλλο Τοπικά ρε γαμώτο

Γιατί αν μιλούσαμε για Ά1 ή Ευρωλίγκα, αν έγραφες ότι ο Λεσορτ που έπαιρνε 1.5 εκ, ζήτησε 2 εκ. και τελικά μιλάει με δύο άλλες ομάδες για τα μισά, θα ήσουν με το καλημέρα αποδέκτης ραβασακίων, από αρκετές πλευρές και θα κατέβαζες τα ποστ το ένα μετά το άλλο. 

Αλλά εδώ τα παιδιά στα τοπικά αγαπούν το άθλημα, ιδρώνουν και προπονούνται για να βελτιωθούν ώστε να παίξουν στο ΄Β ή στο Ά τοπικό και να βγάλουν και ένα χαρτζιλίκι που στην τελική δε βγαίνει από την τσέπη σου. Δεν είναι ούτε άτομα με οικονομική επιφάνεια, αλλά ούτε όλοι οι αθλητές είναι με managers και φίλους στα σαιτς για να σας ”προσέχουν”. Δεν υπάρχει ούτε χρήμα, ούτε χρόνος, να ασχοληθεί κανείς με κανένα.

Γι αυτόν το λόγο αλλά και για αρκετούς ακόμα που όσοι δεν ασχολείστε με τα δημοσιογραφικά με δραστήριο τρόπο, για ολοκληρωμένες μεταγραφές, talks or rumours, σας συστήνουμε να επικοινωνείτε μαζί μας, ώστε να μας επιτρέψετε να μοιραστούμε τη χαρά της μεταγραφής ή της συμφωνίας της δικής σας ή της ομάδας σας, και να κοινωνήσουμε στο αυθεντικό κοινό του αθλήματος που διαβάζει το «The Momentum.gr» τα τελευταία νέα, χωρίς καθοδηγήσεις από κανένα και χωρίς κρυφά συμφέροντα (μικρά ή μεγάλα).

Στα πραγματικά μαντάτα της εβδομάδας, οι αθλητές Σπανάκος, Γιαμπάνης (διαβάστε ΕΔΩ) και αρκετοί ακόμα (που δεν έχουμε επικοινωνήσει προσωπικά, αλλά μαθαίνουμε) παραμένουν χωρίς ομάδα και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, όντας σε επικοινωνία με τις ενδιαφερόμενες ομάδες χωρίς όμως να υπάρχει κάτι που να έχει τελεσιδικήσει.

Αναμένουμε τα μπασκετικά σας νέα να γίνουν οι ειδήσεις μας!

Σ.Κ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ