Μεταγραφές Δεκεμβρίου: «Παίζει» παράταση; – Το ρεπορτάζ του Momentum

H αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων ήταν προϊόν του μεγάλου επιδημικού κύματος, με αποτέλεσμα η δράση στα γήπεδα να διανύει την 2η εβδομάδα της.

Αν και όλοι περιμένουν και περιμένουμε την επανέναρξη, τα πάντα είναι πιθανά και ρευστά λόγω της ιδιαίτερης αυτής ιστορίας. Στο πλαίσιο της γενικότερης κατάστασης, το κεφάλαιο «μεταγραφές Δεκεμβρίου» χρήζει συζήτησης και διερεύνησης.

Τι ισχύει

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου θα είναι από 10/12/21 έως 31/1/2022. Οι αθλητές που θα αποκτηθούν, έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο στον 2ο γύρο του Πρωταθλήματος στο οποίο λαμβάνει μέρος η νέα τους ομάδα.

Το τώρα

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του «The Momentum.gr», η γενικότερη αύρα στο εν λόγω θέμα δεν σηκώνει ανατροπές. Αν και αποτελεί θέμα προς εξέταση και συζήτηση, όλα συγκλίνουν στο ότι τα μέχρι τώρα μεταγραφικά πλαίσια δεν θα υποστούν τροποποιήσεις.

Παράλληλα, το τρέχον χρονικό διάστημα, στο οποίο κυριαρχεί η μετάλλαξη «Omicron» προσφέρεται για εκτόνωση των κρουσμάτων, με τις ομάδες να μπορούν θεωρητικά και βάσει τακτικών ενημερώσεων, να δώσουν το παρών στις νέες αναμετρήσεις του 2022.

Τέλος, το χρονικό πλαίσιο των μεταγραφών ήταν επαρκές και όποιες ομάδες έχουν «κυκλώσει» αθλητές προς απόκτηση, θα έχουν ήδη προχωρήσει τα θέματα και τις περιπτώσεις που τους απασχολούν. Επομένως στην παρούσα φάση δεν τίθεται θέμα παράτασης της μεταγραφικής περιόδου, αλλά από την άλλη τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί. Μέσα στην εβδομάδα, ενδέχεται να γίνει κουβέντα του θέματος από τους ανθρώπους της ΕΟΚ.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ