Μείγμα των Σλούκα, Nun και Grant o Lorenzo Brown – Τι φέρνει στην ομάδα

Επισημοποιήθηκε του Λορένζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων.

Στο ΟΑΚΑ βλέπουν την καλύτερη περιφερειακή γραμμή να φορά πράσινα για πρώτη φορά μετά το -μακρινό πια- 2009. Ο Μπράουν φέρνει τόνους από skills, προσωπικότητα, εμπειρία, leadership, αμυντικό φίλτρο και δίψα για νίκη, ενώ φαίνεται να κολλάει σε οποιοδήποτε δίδυμο ή τρίδυμο μπορεί χρησιμοποιήσει στην περιφέρεια ο Αταμάν.

Επίσης, αν κάποιος το εξετάσει λίγο πιο λεπτομερώς, θα δει ότι ο Μπράουν μπορεί να είναι ο ισορροπιστής σε ενδεχόμενες απουσίες, αφού διαθέτει 1on1 παιχνίδι, διείσδυση και mid-range εκτέλεση μετά από ντρίπλα (Ναν), πολύ καλή ικανότητα στην απόφαση σε οριακά σημεία και δημιουργία σε διάφορες καταστάσεις (Σλούκας), σωστή αμυντική συμπεριφορά τόσο πάνω όσο και μακριά από την μπάλα και ικανότητα να λειτουργήσει ως “quarterback” guard (Γκραντ).

Επιπλέον είναι ένας παίκτης που παίρνει εξαιρετικό βαθμό στο ανοιχτό γήπεδο, κάτι που προφανώς και ευελπιστεί να εκμεταλλευτεί ο Αταμάν, ο οποίος πέρυσι έβλεπε την ομάδα του να παίζει σπουδαία άμυνα, αλλά να αδυνατεί να κεφαλαιοποιήσει αυτή της την αρετή στον αιφνιδιασμό.

Οι πράσινοι επιστρέφουν στα παλιά καλά χρόνια, που το ρόστερ τους χρειαζόταν κάποιες πινελιές, για να γίνει ακόμα πιο συμπαγές και οι μεταγραφές ολοκληρώνονταν από τον Ιούλιο κιόλας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ