Με το «καλημέρα» το πρώτο σύννεφο στην Basket League

Ίσα που προλάβαμε να καταλάβουμε την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς στην ελληνική Basket League και τα δεδομένα των ομάδων τρέχουν και αλλάζουν με αστραπιαίες ταχύτητες.

Ήδη λοιπόν, το πρώτο σύννεφο έχει το όνομα του Στέργιου Κουφού, καθώς ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ιωνικού Νικαίας.

Η εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου για το κύπελλο σε συνδυασμό με την αρνητική πρεμιέρα του πρωταθλήματος εναντίον του Λαυρίου, οδήγησαν τον coach στην πόρτα της εξόδου.

Η αναφορά στο «σύννεφο» εδράζεται στο ότι η πραγματικότητα βαδίζει στον ίδιο δρόμο με το αποτέλεσμα.  Σίγουρα, οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ βιώνουν τις καθημερινές ανάγκες του συλλόγου και γνωρίζουν καλύτερα.

Ωστόσο, αυτό δεν μας αφαιρεί το δικαίωμα να ασκήσουμε κριτική στην εν λόγω απόφαση που στερείται πίστωσης χρόνου. Είναι άκρως αγχωτικό και πολλές φορές άδικο, το αποτέλεσμα να είναι ο απόλυτος ρυθμιστής των πάντων. Όλα και όλοι θέλουν τον χρόνο τους και ειδικά όταν μιλάμε για μια καινούργια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες. Η απόσταση της θεωρίας από την πράξη, δεν είναι μια υπεραπλουστευμένη διαπίστωση. Είναι η αλήθεια και τον χρόνο δεν μπορεί να τον κερδίσει κανείς.

Ωστόσο, όλα αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα του σήμερα. Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών θα πουν οι περισσότεροι και δεν θα τους αδικήσουμε. Ο Κουφός και ο κάθε Κουφός θα πληρώνουν σκληρά και βιαίως το μάρμαρο των συνεχόμενων ηττών και αναποδιών με πατημένο το κουμπί του «Fast Forward»…

Επιμέλεια κειμένου: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ