Λίγο φως στην υπόθεση «Ερτέλ» από την Μπαρτσελόνα

Περισσότερα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την διαμάχη Ερτέλ και Μπαρτσελόνα.

Ειδικότερα, το κλαμπ της Βαρκελώνης μέσω του αθλητικού της διευθυντή, Αλμπέρ Σολέρ έδωσε εξηγήσεις για τις αιτίες των στάσεων που κρατούν σύλλογος και παίκτης και πρόσθεσε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι κινήσεις για το διαζύγιο των δύο πλευρών.

«Ο Τομά  ήρθε και μας είπε πως δεν είναι μέλος της ομάδας μας, ενώ ενημέρωσε πως δεν θέλει να είναι καν στην αποστολή για τα παιχνίδια με Μπανταλόνα και Εφές. Τότε άρχισε να διαπραγματεύεται με άλλες ομάδες αλλά μας ζήτησε να ταξιδέψει με το τσάρτερ της ομάδας για να τελειώσει τις διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του. Ταξίδεψε μαζί μας, αλλά δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας. Πέρασε το διάστημα εκείνο μακριά από τις υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά μας ζήτησε να προπονηθεί και το έκανε, δεν ήταν όμως μέλος της αποστολής. Τότε μάθαμε πως διαπραγματευόταν με ομάδα από την ACB και νιώσαμε πως μας κοροϊδεύει όλους.

Ποτέ δεν έμεινε μόνος και αβοήθητος στην Τουρκία. Ο ατζέντης του βρισκόταν εκεί μαζί του και το κλαμπ φρόντισε για την επιστροφή του αλλά και για όλα τα έξοδα του ξενοδοχείου του, διότι παραμένει ακόμη παίκτης μας. Σίγουρα κάναμε το σωστό, γιατί δεν ήταν μέλος της αποστολής μας».

Κλείνοντας, γίνεται κατανοητό ότι πρόκειται για μια περίεργη υπόθεση που δεν θα κλείσει εύκολα χωρίς θορύβους.

Πηγή φωτο: Sport-fm

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ