Λάτσης στο «The Momentum»:Είμαι έτοιμος για ποιοτικές μπασκετικές χρονιές

Αγαπάει το μπάσκετ, είναι ταλαντούχος και συνεχίζει το ταξίδι του, προκειμένου να βρει την μπασκετική του «Ιθάκη» και να εξελιχθεί.

Ο λόγος για το νέο απόκτημα της Πεντέλης, Βασίλη Λάτση, ο οποίος δηλώνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία και να δείξει τις ικανότητές του στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Το The Momentum ήρθε σε επικοινωνία με τον αθλητή, βολιδοσκοπώντας τις πρώτες του σκέψεις για το νέο αυτό βήμα.

1.Από τα αλώνια της Εσκανα στα σαλόνια των Εθνικών κατηγοριών

Τελειώνοντας από τα παιδοεφηβικά του Ολυμπιακού βρέθηκα στον Πρωτέα Βούλας και τη Γ’ και Β’ εθνική έπειτα ,οπότε δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα αυτό το επίπεδο.

Η συνέχεια στο Φοίνικα Πειραιά ήταν μια διδακτική περίοδος για μένα που έβαλα παιχνίδια στα πόδια μου. Η ΕΣΚΑΝΑ δίνει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να αποκτήσουν εμπειρίες ,δηλαδή δε θα χαρακτήριζα τα γήπεδά της αλώνια.

Πέρυσι έκανα ένα σύντομο πέρασμα από τον ΑΟΚ Χαλάνδρι και τη Γ’εθνικη οπού ο coach Στεφανάκης μου έδωσε χώρο να δείξω τις ικανότητες μου. Κάπως έτσι και μετά από ένα φιλικό κέντρισα το ενδιαφέρον της Πεντέλης και του coach Χαρτοματσίδη.

2. Πως διατηρήθηκες σωματικά και πνευματικά όλο αυτό το διάστημα;

Πνευματικά πέρασα δύσκολα όπως όλοι τόσους μήνες μακριά από το μπάσκετ. Προσπάθησα με προπονήσεις και βάρη ατομικά να κρατηθώ σε μια αγωνιστική φόρμα αν και ήταν πολύ δύσκολο μακριά από τα κλειστά γήπεδα και τα γυμναστήρια.

3. Είσαι έτοιμος για την πρόκληση της Β Εθνικής;

Πιστεύω είμαι έτοιμος για ποιοτικές σεζόν μετά από μερικές χρονιές απαραίτητης ωρίμανσης.

4. Οι στόχοι της Πεντέλης για τη νέα σεζόν

Η Πεντέλη έχει στόχο την άνοδο στην Α2 χωρίς βιασύνες ,με οργάνωση και με λεπτομερείς επιλογές στο ρόστερ και το σταφ.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ