Ι. Βουράκης (ΟΠΑΝ): Θλιβερά «χαμένα» βλέμματα σε μια γιορτή

Το δικό του σχόλιο για την φιέστα του Φοίνικα Πειραιά και την παραφιλολογία για το μέλλον του αντρικού τμήματος έκανε στο The Momentum.gr ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, κ. Ιωσήφ Βουράκης.

«Σήμερα δεν είναι μόνο μία μέρα χαράς και γιορτής για το φοίνικα Πειραιά αλλά είναι και μία ημέρα δικαίωσης αυτών των λίγων που πιστέψανε πριν από τέσσερα χρόνια ότι αυτή ομάδα μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Δυστυχώς αυτή η γιορτή επισκιάζεται από τις δυσάρεστες εξελίξεις των τελευταίων ημερών .

Ανακοινώσεις των παικτών κατά του προέδρου του σωματείου , παραιτήσεις μελών του Δ.Σ. και το χειρότερο όλων η απόφαση του « πρωτεργάτη» αυτής της επιτυχίας , του Κου Αθανασόπουλου να αποστασιοποιηθεί από την ομάδα . Αν και γνωρίζω ( λόγω της ενασχόλησης μου με τον χώρο ) δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες,  θέλω όμως να πω ότι η ποιότητα και η εντιμότητα που επιδεικνύει  σήμερα η ομάδα είναι ξεκάθαρη σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν , μην ξεχνάμε ότι μέχρι πριν 4 χρόνια ο φοίνικας πάλευε στις τελευταίες θέσεις των τοπικών κατηγοριών.

Όπως είπα και πριν , σήμερα είναι μια μέρα χαράς , οι πρωταγωνιστές είναι μέσα στο παρκέ και χαίρονται με την επιτυχία τους , οι «χαμένοι» κοιτάζουν από την γωνία μεταξύ αποδυτηρίων και τουαλέτας και αυτό είναι πραγματικά θλιβερό…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ