Η συγκίνηση Spoelstra και το μήνυμά του

Παρά την απογοήτευσή του για την έκβαση των τελικών, ο προπονητής των Χιτ, Ερικ Σποέλστρα μίλησε από την καρδιά του στέλνοντας μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στους παίκτες του.

 Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Δεν καταφέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αλλά ήθελα να υπενθυμίσω στα παιδιά, ότι θα θυμούνται εκείνες τις στιγμές που είμαστε μαζί όλη τη ζωή τους. Αυτή η αδελφοσύνη των αποδυτηρίων -ό,τι κι αν συμβεί το μέλλον- θα μας συνοδεύσει για το υπόλοιπο της ζωής μας. Βρίσκεστε σε αυτήν την επιχείρηση, ώστε να μπορείτε να κάνετε παρέα με ανθρώπους σαν κι αυτούς. Αυτοί οι τύποι ήταν ανταγωνιστικοί, πολλοί από αυτούς δεν ήταν σχεδόν ποτέ απόλυτα έτοιμοι.

Πιθανώς δεν έπρεπε να είχαν παίξει, αλλά αυτό είναι αυτή η ομάδα. Όλοι θέλουν να είναι εκεί, ο ένας για τον άλλον. Έχουμε μια πολύ υπερήφανη και ανταγωνιστική ομάδα. Κανείς από εμάς δεν σχεδίαζε να χάσει. Μου πήρε λίγα λεπτά για να βρω τα λόγια, που ήθελα να πω στην ομάδα. Τα παιδιά είναι πολύ απογοητευμένα. Μπορείτε να το φανταστείτε. Αλλά για άλλη μια φορά, οι αναμνήσεις θα ξεπεράσουν τον τελικό. Ωστόσο η απώλεια προκαλεί απογοήτευση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here