Η «σπόντα» Παπαθεοδώρου για τους παίκτες του

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÑÁÓÔÁ ÂÅ×ÔÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)

H AEK παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών, με αποτέλεσμα να ηττηθεί δικαιότατα από τον ανώτερο Προμηθέα Πατρών για τον θεσμό του Super Cup.

Ο προπονητής της Ένωσης εμφανίστηκε σαφώς ενοχλημένος από την απόδοση των παικτών του, αφήνοντας έμμεσα και ευγενικά τις αιχμές του.

Ειδικότερα, τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Σε αυτό το παιχνίδι ο Προμηθέας ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια καλύτερος. Είχε μεγαλύτερο επιθυμία από εμάς, ήταν ξεκάθαρο, είχε μεγαλύτερη ενέργεια. Κέρδισε δίκαια. Εμείς δεν μπήκαμε στο πνεύμα του παιχνιδιού και ειδικά στην άμυνα, είναι κάτι που μας προβληματίζει πολύ. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι, στην αμυντική μας προσπάθεια. Δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς ότι δεν έπαιξε ο Σλότερ και ο Γιάνκοβιτς, έχουμε αρκετούς παίκτες και καλούς παίκτες, σημασία έχει αυτοί οι παίκτες όταν έρχονται εδώ να παίζουν. Σήμερα ήρθαν εδώ, αλλά δεν έπαιξαν. Δεν προσπάθησαν, ειδικά αμυντικά. Δεν είχαμε συγκέντρωση. Το σημαντικό δεν είναι οι απουσίες, αλλά αυτοί που είναι εδώ. Με αυτή τη νοοτροπία δεν θα έχουμε καμία τύχη».

Κλείνοντας, ίσως αυτό το παιχνίδι εξελιχθεί «σοφό» για την ομάδα της ΑΕΚ. Ο λόγος έχει να κάνει με το BCL και τις αξιώσεις που έχει για αυτό. Η ήττα αυτή ενδέχεται να ταρακουνήσει την ομάδα για την απαιτητική συνέχεια που την περιμένει. Όλα αυτά βέβαια, μένει να τα διαπιστώσουμε στο παρκέ, γιατί στα λόγια δεν χτίζονται καριέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ