Η νέα τοποθέτηση του Αυγενάκη για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Μιλώντας στον κρητικό ραδιοφωνικό του σταθμό «Team FM 102» ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ξεκαθαρίζοντας ότι η δράση θα επιστρέψει το νέο έτος ενώ κάθε απόφαση λαμβάνεται κατόπιν υποδείξεων των λοιμοξιολόγων.

Αναλυτικά, ο κ. Αυγενάκης δήλωσε:

«Καταλαβαίνω τα προβλήματα και την αγωνία των αθλητών και αθλητριών, όπως για παράδειγμα οι γυναίκες της πρώτης κατηγορίας του μπάσκετ που μού στέλνουν υπομνήματα ή αθλητές από την κολύμβηση, όμως οι αποφάσεις παίρνονται καθαρά καθ’ υπόδειξη των λοιμωξιολόγων.

Τα ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα, αλλά και οι διοργανώσεις των ατομικών αθλημάτων, θα ξεκινήσουν σταδιακά και ύστερα από την έγκριση των λοιμωξιολόγων. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ο μηχανισμός τακτικού ελέγχου για τους αθλητές όλων των κατηγοριών, οπότε μέχρι να καλυτερεύσει η κατάσταση υγειονομικά στην χώρα δεν μπορεί να γίνει κάτι

Εκτός από αυτό, ούτε οι αθλητικές εγκαταστάσεις των ερασιτεχνικών σωματείων μπορούν αυτή την στιγμή να σηκώσουν το βάρος των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Προσωπική μου εκτίμηση, στα ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα θα επιστρέψουμε σε δράση μετά από τα Χριστούγεννα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ