Η «καραντίνα» του Αντετοκούνμπο

Για την καθημερινότητά του κορωνοϊού και πως επηρεάζεται η ζωή του το τελευταίο χρονικό διάστημα, μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, προσπαθώντας να διατηρηθεί σε ένα καλό επίπεδο σωματικής και φυσικής κατάστασης.

Μιλώντας σε conference call με δημοσιογράφους στις ΗΠΑ, ο «Greek Freak» τόνισε πως δεν έχει γήπεδο μπάσκετ στο σπίτι του, όπως έχουν άλλοι παίκτες του ΝΒΑ,  με αποτέλεσμα να κάνει μόνο τη γυμναστική που του δίνουν οι Μπακς.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε:

«Δεν έχω πρόσβαση σε κάποια μπασκέτα. Πολλοί παίκτες του ΝΒΑ έχουν γήπεδο στο σπίτι τους ή κάτι τέτοιο, όμως εγώ προς το παρόν συμβιβάζομαι με άλλου είδους γυμναστική. Κάνω ποδήλατο, σηκώνω βάρη και προσπαθώ να μείνω σε καλή φυσική κατάσταση, χωρίς όμως να παίζω μπάσκετ.

Οι γυμναστές μας δίνουν προγράμματα που μπορούμε να ακολουθήσουμε στο σπίτι και μας στέλνουν και φαγητό. Έχουν μια συγκεκριμένη εταιρεία που μας προμηθεύει με φαγητό. Αυτό είναι όλο. Πρέπει να μείνουμε στο σπίτι, να κάνουμε τη γυμναστική μας, να φροντίσουμε το σώμα μας και αυτό είναι όλο.

Το να περνάς χρόνο με την οικογένειά σου είναι σπουδαίο. Δεν μας συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο στη διάρκεια της σεζόν, στο τέλος της ημέρας όμως ξέρω ότι σε όλους μας έχει λείψει το μπάσκετ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ