Η επιστροφή των Παρτιζάνων

Aναλύει ο Outsider

Την ώρα που άπαντες περιμένουν την Ολυμπιάδα του Τόκιο και το τουρνουά του μπάσκετ, το οποίο αναμένεται ξανά συναρπαστικό, στην Ευρώπη γίνονται πολλές κινήσεις και ορισμένες ομάδες έχουν ήδη κλείσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ τους εν όψει της σεζόν 2021-’22.

Κινήσεις με νόημα και με στόχο τη σωστή προσαρμογή στο κατάλληλο περιβάλλον, που θα ωφελήσει τόσο τον εκάστοτε παίκτη όσο και την εκάστοτε ομάδα.

Ειρήσθω εν παρόδω, ο Zeljko Obradovic έχει επιστρέψει με κάθε επισημότητα στην Partizan και σχεδιάζει την αντεπίθεση των Παρτιζάνων, η οποία θα ξεκινήσει από τη φετινή σεζόν, με την ομάδα του Βελιγραδίου να έχει δυο διεξόδους για τη μεγάλη ευρωπαϊκή σκηνή. Τον τίτλο της ABA αλλά και τη συμμετοχή στον τελικό του EuroCup.

Γνωρίζοντας άριστα την ιδιοσυγκρασία του συγκεκριμένου ανθρώπου, δηλώνουμε με βεβαιότητα, πως θα κυνηγήσει ασφαλώς και τους δυο αυτούς στόχους. Προφανώς και ο Obradovic δεν πήγε στα τυφλά στην Partizan, αλλά μια πρώτη προεργασία είχε γίνει προ καιρού και κάποιες εγγυήσεις είχαν δοθεί.

Ο Zots λοιπόν σε συνεργασία με τον άλλοτε παίκτη του στον Παναθηναϊκό και πλέον General Manager της Partizan, Dusan Kecman, ψώνισε αρκετά από την Armani του άσπονδου φίλου του, Ettore Messina και θέλει εκτός από τη δική του δουλειά, να βοηθηθεί από παίκτες παιγμένους σε απαιτητικά περιβάλλοντα και με αποδεδειγμένη ποιότητα, που θα οδηγήσει την ομάδα του στη γη της επαγγελίας.

Μετά τους Punter και LeDay στην ομάδα υπέγραψαν ο ταλαντούχος Aleksa Avramovic και ο Rodions Kurucs, που μετά την αποτυχημένη απόπειρά του στο NBA (δεν τον βόλεψε η συγκυρία στο Brooklyn με όλη αυτή την γκλαμουριά που συσσωρεύτηκε εκεί) έχει μπροστά του μια ευκαιρία-χρυσάφι, προκειμένου να δουλέψει και να εδραιωθεί σύντομα στην Ευρώπη ως ένας από τους Top Gunners της ηπείρου.

Στην Partizan ασφαλώς παραμένουν οι Σέρβοι Zagorac και Dangubic, όπως και ο Αμερικάνος, Marcus Paige, ένας απόλυτα αφοσιωμένος σοβαρός επαγγελματίας. Η Partizan είναι η κεντρική ομάδα της φετινής offseason και θα την επαναξιολογήσουμε πολλές φορές φέτος.

Επιμέλεια: Outsider

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here