Η αποκάλυψη του Rodman για τις παγωμένες σχέσεις του με Jordan – Pippen

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι δηλώσεις του «τρελάκια» Ντένις Ρόντμαν για το επίπεδο της σχέσης που είχε εκτός παρκέ με τους Τζόρνταν και Πίπεν, την εποχή των τριών σερί πρωταθλημάτων των Μπουλς (1995-1998).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόντμαν:

Όταν ο Μάικλ επέστρεψε στα παρκέ στο τέλος της σεζόν 1994/95, κατάλαβε ότι έλειπε ένα κομμάτι από την ομάδα και αυτό ήμουν εγώ, αλλά ήμουν στους Σπερς.

Ευτυχώς δεν κέρδισα πρωτάθλημα εκεί. Με αντάλλαξαν λοιπόν για τον Γουίλ Περντιού. Πρέπει να ήμουν σκατά εκεί για να γίνει αυτό! Ήμουν το κομμάτι που έλειπε (σ.σ από τους Μπουλς), αλλά δε μιλούσαμε ποτέ εκτός παρκέ. Εντός παρκέ μιλούσαμε όλη την ώρα.

Υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός. Δεν κάναμε παράπονα ο ένας στον άλλο. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου των αγώνων νευριάζαμε ο ένας με τον άλλο στα αποδυτήρια επειδή δεν παίζαμε καλά, αλλά δεν κάναμε επίθεση ο ένας στον άλλο. Μετά βγαίναμε στο παρκέ στην τρίτη περίοδο και όλα είχαν αλλάξει”.

Δεν μιλούσαμε ποτέ, αλλά κάναμε τριγωνική επίθεση στα εστιατόρια. Ο Μάικλ είχε 10 σωματοφύλακες, ο Σκότι 6-7 σωματοφύλακες και εγώ 6-7 σωματοφύλακες και καθόμασταν σε τρεις γωνίες, αλλά ποτέ δε μιλούσαμε. Οι δυο τους μιλούσαν, αλλά εγώ όχι.

Με σεβόντουσαν γιατί ήξεραν τι μπορώ να κάνω. Όταν πήγα στο Σικάγο, ο Φιλ Τζάκσον μου είπε να ζητήσω συγγνώμη στον Πίπεν για αυτά που του είχα κάνει. Το έκανα και ο Σκότι το ξεπέρασε, επειδή ήξερε ότι εγώ μπορούσα να είμαι ο x-factor για την ομάδα.

Πηγή: Parlons Basket

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here