Η ανατριχιαστική εξομολόγηση προπονητή για την μάχη του με τον κορωνοϊό

Σε μια συγκλονιστική περιγραφή των όσων πέρασε με τον κορωνοϊό, προχώρησε ο Ισραηλινός προπονητής Σβι Σερφ, γνωστός στο ελληνικό κοινό, από το πέρασμά του σε Άρη, ΠΑΟΚ και Μακεδονικό.

Αναφέρθηκε στην περιπέτεια που βίωσε λόγω της εν λόγω ασθένειας και ζήτησε από τους πάντες να μην υποτιμούν τις διαστάσεις του ιού, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στο «Sports.walla».

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Είμαι τυχερός που επέζησα. Τα πρωινά δεν ήθελα καν να σηκωθώ από το κρεβάτι. Για δύο εβδομάδες δεν μπορούσα να φάω, να κοιμηθώ, δεν ήξερα πού βρισκόμουν. Η αρρώστια είναι σοβαρή. Ξαφνικά δεν θες να σηκωθείς από το κρεβάτι, ούτε καν να πας στο μπάνιο.

Οι μυς μου δεν δούλευαν. Ήμουν κουρέλι και είμαι δυνατός γενικά. Περπατάω, γυμνάζομαι. Δεν είχα έλεγχο του σώματός μου. Μετά κόλλησε και η γυναίκα μου και ήταν ακόμα πιο δύσκολα”.

Είναι σοβαρή ασθένεια ο κορονοϊός, αλλά οι άνθρωποι δεν φροντίζουν τους εαυτούς τους, δεν καταλαβαίνουν ότι πληγώνουν τις οικογένειές τους. Όταν βλέπω έναν άνθρωπο να περπατά χωρίς μάσκα, τρελαίνομαι. Για αυτό δεν περπατάω στον δρόμο»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here