Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για την επανέναρξη των αγώνων

Στη «δίνη» του κορωνοϊού έχει περιέλθει η χώρα, με αποτέλεσμα τα πάντα να υφίστανται μια σημαντική τροποποίηση και οι ψυχικές μας αντοχές να δοκιμάζονται εντόνως.

Στο αθλητικό κομμάτι και συγκεκριμένα στο μπάσκετ που αγαπάμε, η ΕΟΚ προχώρησε σε μια σωστή ανακοίνωση, δίνοντας σημαντικές διευκρινήσεις αναφορικά με το βραχυπρόθεσμο μέλλον της επανέναρξης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Η ανακοίνωση:

«Η ΕΟΚ κρίνει απαραίτητο να προβεί σε διευκρινίσεις προς αποφυγή παρεξηγήσεων και σύγχυσης που σκόπιμα ή μη επιχειρείται να δημιουργηθούν.

Η διακοπή της αγωνιστικής δράσης στις διοργανώσεις που τελούν υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας έγινε κατόπιν των ανακοινώσεων – εντολών που έγιναν δημόσια και με έμφαση από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς και με αυτονόητη την υποχρέωση να υπακούσουμε και να πειθαρχήσουμε.

Η ΕΟΚ δηλώνει κατηγορηματικά ότι όταν οι ίδιοι αυτοί φορείς αποφασίσουν ότι είναι δυνατή η επανέναρξη των αγώνων στις διοργανώσεις που έχουν επιβάλλει τη διακοπή, θα είναι άμεσα έτοιμη για την επανεκκίνηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here