Γλαύκος – Καλαμάτα: Περισσεύουν τα παράπονα για τους φιλοξενούμενους

Το 2-0 έκανε ο Γλαύκος στην σειρά των play outs του 1ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής, με την Καλαμάτα. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 62-57 σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από το αποτύπωμα των διαιτητικών αποφάσεων.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της pelop.gr, οι φιλοξενούμενοι αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ 62-57 υπερ του Γλαύκου και 1.58’’ για να τελειώσει το παιχνίδι. Η Καλαμάτα δεν βγήκε ποτέ έξω στο παρκέ και ο αγώνας κατοχυρώθηκε υπερ των γηπεδούχων.

Μιλώντας το «The Momentum.gr» με ανθρώπους της καλαματιανής ομάδας, οι διαιτητές έκαναν ότι μπορούσαν για να κερδίσουν οι γηπεδούχοι. Τα σκληρά μαρκαρίσματα και τα αντιαθλητικά του Γλαύκου δεν σφυρίχτηκαν ποτέ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας εύλογος εκνευρισμός από πλευράς φιλοξενουμένων.

Η ιδέα μάλιστα της αποχώρησης από τον αγώνα είχε γεννηθεί και στο ημίχρονο! Η συνέχεια όμως ήταν ακόμη χειρότερη και ακολούθησαν τα όσα προαναφέρθηκαν. Τέλος, το συμβάν με την καρέκλα στον αγωνιστικό χώρο από αθλητή των φιλοξενούμενων είναι μια άσχημη αντίδραση, αλλά δεν μπορεί να φορτωθεί το βάρος της μπασκετικής ασχήμιας που ζωγραφίστηκε με γκρι πινέλο στο κλειστό γυμναστήριο Κρύα Ιτεών…

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ