Γιατί πανηγυρίζει η Δραπετσώνα;

Νέα σελίδα έγραψε στην ιστορία του συλλόγου το ανδρικό τμήμα μπάσκετ της Δραπετσώνας που πανηγύρισε την άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη χαρακτηρίζεται πετυχημένη για πολλούς λόγους και στο συγκεκριμένο άρθρο θα τεκμηριώσουμε τον εν λόγω χαρακτηρισμό γιατί μας δίνει αφορμή να ασχοληθούμε, να γράψουμε και συνάμα να διευρύνουμε τη σκέψη μας. Τα υπόλοιπα με τα σκορ και την καταγραφή των όσων φαίνονται, τα αφήνουμε για τους άλλους (απάντηση σε όσους ανησύχησαν με την γραπτή μας απουσία).

Αιτιολόγηση του «γιατί»

Η Δραπετσώνα είναι πετυχημένη γιατί:

Ξεκίνησε την χρονιά με τελείως διαφορετική αφετηρία. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα, έφτασε σε ένα σημείο, είδε, κατάλαβε και είπε «γιατί όχι».

Αυτή η συλλογιστική πορεία έχει μεγάλη αξία. Αποδεικνύει ότι δεν απουσίαζε το πνεύμα από το σώμα της ομάδας. Δίνει νόημα στην λέξη εξέλιξη που στην προκειμένη περίπτωση μεταφράστηκε σε αναζήτηση των δικών της εργαλείων για να την φέρουν κοντά στην ευκαιρία.

Έδωσε άλλο νόημα στις χειμερινές μεταγραφές

Εδώ ίσως κρύβεται το πραγματικό νόημα του συγκεκριμένου άρθρου. Πραγματικά, φίλοι αναγνώστες, τρία χρόνια που έχει ξεκινήσει το «γαϊτανάκι» των χειμερινών μεταγραφών, η πλειοψηφία των ομάδων αντί να καλυτερεύει τα πράγματα, τα κάνει χειρότερα. Ρεσιτάλ αστοχιών με τους υπευθύνους στη λήψη αποφάσεων να πέφτουν στην παγίδα του «πρέπει να κάνω μεταγραφή» και όχι να «κουμπώσω τα κενά μου».

Μάλιστα, το χειρότερο είναι ότι οι χειμερινές μεταγραφές αλλάζουν τους υφιστάμενους ρόλους στην ομάδα και το ταλέντο των προπονητών στη διαχείριση, είναι πάντα υπό κρίση και αμφισβήτηση.

Η Δραπετσώνα λοιπόν πήρε αυτό που είχε ανάγκη. Οκ, βοήθησε και η συγκυρία, αλλά στη τελική το κατάφερε.Και έφτασε στο national league 2 σήμερα και έχει παραπάνω από ένα λόγους να πανηγυρίζει.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ