Γ. Καρασαββίδης: Θα κάνουμε ένα «τόνο» έξοδα για τα μπαράζ – Κατεβαίνουμε γιατί σεβόμαστε το άθλημα

Εβδομάδα μπαράζ αγώνων για την άνοδο στην Γ΄Εθνική είναι αυτή που διανύουμε ως εξωτερικοί παρατηρητές και φίλοι του αθλήματος.

Αυτό γιατί οι πρωταγωνιστές και οι άμεσα εμπλεκόμενοι δεν έχουν βάλει τελεία στο φετινό μαραθώνιο. Ο Εθνικός Λαγυνών τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Α΄ΕΚΑΣΘ και θα συναντήσει Πανελλήνιο και Ερμή Αργυρούπολης το προσεχές ΣΚ (1-2/7).

Το «The Momentum.gr» θέλοντας να διευρύνει τις μπασκετικές του βεντάλιες, ήρθε σε επικοινωνία με το σωματείο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να το γνωρίσουμε και να λάβουμε την εκ των έσω πληροφόρηση για τους επερχόμενους αγώνες.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Καρασαββίδης άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τη τρέχουσα μπασκετική κατάσταση. Η δική μας περιέργεια αφορά την στάση της ομάδας, με αφορμή την εδώ και καιρό γνωστή πρόθεση του Κεραυνού Αγ. Παύλου να μην κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Με αυτή λοιπόν τη συνθήκη, ο Εθνικός παίρνει αυτόματα τη θέση του. Επομένως, κατεβαίνει «τζάμπα» η ομάδα;

«Είναι γεγονός ότι ο Κεραυνός έχει γνωστοποιήσει αυτή του την απόφαση. Εγώ όμως δεν θα ήθελα να κάνω κακό στο άθλημα που αγαπώ με τη μη συμμετοχή μου στα μπαράζ. Βέβαια, κάτι τέτοιο μας στοιχίζει πολύ ακριβά, αφού αναγκαζόμαστε να κάνουμε ένα σωρό έξοδα για την αποστολή. Εκτιμώ ότι καμία άλλη ομάδα δεν θα έμπαινε σε αυτή την διαδικασία, όπως κάνουμε εμείς» είπε αρχικά ο κ. Καρασαββίδης.

Στη συνέχεια, έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις για το εν λόγω ταξίδι, τονίζοντας ότι: «Θα κατέβουμε Παρασκευή βράδυ και θα γυρίσουμε Κυριακή βράδυ. Δίνουμε τον πρώτο αγώνα Σάββατο μεσημέρι, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να σεβαστούμε και τα παιδιά για να είναι ξεκούραστα. Παράλληλα, σεβάστηκα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις των παιδιών και κάναμε το καλύτερο δυνατόν για μην τους δημιουργήσουμε κάποιο θέμα».

Με δεδομένη την άνοδό σας στην Γ΄Εθνική, τι να περιμένουμε αγωνιστικά από τον Εθνικό;

Αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο. Εμείς ερχόμαστε για να κερδίσουμε και θα παλέψουμε στα ίσια και τα δυο παιχνίδια. Υπηρετούμε το άθλημα με σεβασμό και στις δικές μας αξίες, το ταξίδι έχει μεγαλύτερη σημασία από τον προορισμό. Το μπάσκετ ενώνει τις μπασκετικές Ενώσεις και θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά αγκαλιασμένοι στο γήπεδο. Είναι γιορτή για το άθλημα η συνύπαρξη των τριών ομάδων.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ