Γ΄Εθνική: Το τρίτο μέρος του αγώνα «Αναγέννηση – Πέρα» – «Θα σου κόψω το μπάσκετ»

Και τρίτο μέρος περιελάβανε η αναμέτρηση για τον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής μεταξύ της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου και Πέρα.

Το ηττημένο Πέρα εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα, με την Αναγέννηση να απαντά στην εν λόγω διαμαρτυρία, ζητώντας μεταξύ άλλων «να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι άμεσα εμπλεκόμενοι για τις δυσφημιστικές αναφορές».

Η ανακοίνωση του Πέρα

«Ο Α.Σ. Πέρα, θέλει να ευχαριστήσει την Διοίκηση της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ για την φιλοξενία της κατά την χθεσινή αγωνιστική και υποσχόμαστε ότι θα ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του 2ου γύρου.

Πρέπει να σημειώσουμε όμως τα πολλά παράπονα που έχουμε από τον πρώτο διαιτητή κ. Χριστινάκη, που παρότι είναι αξιολογημένος για την Α1 κατηγορία, ήταν δυστυχώς ο αρνητικός πρωταγωνιστής σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για την κατηγορία μας.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο μήνα που γίνονται παράπονα για τον συγκεκριμένο διαιτητή. Θεωρούμε ότι θα ήταν καλύτερα να μην σφυρίζει σε Κρητικές ομάδες, λόγω εντοπιότητας.

Ο Σύλλογος μας, στην μακρά του Ιστορία, είναι η πρώτη φορά που διαμαρτύρεται για διαιτησία και ελπίζουμε να είναι και η τελευταία. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να ακυρώσει την προσπάθεια μας, τον σχεδιασμό μας και να κλέψει τον ιδρώτα και την αφοσίωση των αθλητών και των προπονητών μας».

Η απάντηση της Αναγέννησης

«Η ΑΣΑ Αναγέννηση ως φιλοσοφία της έχει την προσήλωση στην αγωνιστική της εικόνα και στην προσπάθεια που καταβάλλει εντός των τεσσάρων γραμμών.

Ωστόσο οφείλουμε, για πρώτη φορά και ελπίζουμε να είναι η τελευταία, να τοποθετηθούμε δημόσια στις ανακοινώσεις, με πρόσφατη τη σημερινή ανάρτηση του ΑΣ Πέρα και να καταστήσουμε σαφή τα εξής:

1) Ο χθεσινός αγώνας ,ευτυχώς για εμάς τους ίδιους, τους διαιτητές που αναφέρθηκαν τα ονόματά τους, όσο και για το άθλημα, μεταδόθηκε ζωντανά και υπάρχει διαθέσιμος στο κανάλι μας στο youtube.

2) Επίσης καταγεγραμμένες είναι και οι δηλώσεις του προπονητή κ. Χολέβα , ο οποίος εκθείασε την προσπάθεια μας και μάλιστα τόσο δημόσια όσο και σε ιδιωτικές συζητήσεις αναφέρθηκε στη δίκαιη και καθαρή νίκη μας. https://youtu.be/_5UIyA1L2NM

Έπειτα από αυτές τις δηλώσεις και τις συζητήσεις είναι άξια απορίας, η τοποθέτηση του ΑΣ Πέρα για τα διαιτητικά παράπονα, που κατά τη γνώμη μας δεν υφίστανται και παράλληλα δυσφημίζουν το άθλημα, την προσπάθεια και των δύο ομάδων, καθώς και των διαιτητών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στη δυσκολία του παιχνιδιού.

3) Παράλληλα αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν, παράγοντες της αντίπαλης ομάδας να φωνάζουν δημόσια, αναφερόμενοι στους διαιτητές “εμείς σας ορίσαμε και εσείς μας κλέψατε το παιχνίδι, θα σου κόψω το μπάσκετ, δεν ξέρεις τι δύναμη έχω “.

4) Επίσης ιδιαίτερη εντύπωση μας προκαλεί η ανάρτηση περί εντοπιότητας του Α Διαιτητή, από τη στιγμή που όλα τα εκτός έδρας μας παιχνίδια διαιτητεύονται από Αθηναίους Διαιτητές.

Εν κατακλείδι, καλούμε την ΚΕΔ ΕΟΚ και τις αρμόδιες αρχές, να παρακολουθήσουν το βίντεο του αγώνα, να αξιολογήσουν τις διαιτητικές αποφάσεις και να πράξουν τα δέοντα. Ειναι επιτακτική ανάγκη για το άθλημα να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι άμεσα εμπλεκόμενοι για τις δυσφημιστικές αναφορές».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ