Γ΄Εθνική: Πώς Πανναξιακός  – Άρης Νικαίας καθορίζουν εξελίξεις στην Εσκανά   

Άκρως ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα της Γ΄Εθνικής με την Εσκανά να εξαρτάται σε ένα μεγάλο βαθμό από τον Πανναξιακό και τις επιδόσεις του.

Τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της regular season και τα κουκιά είναι όντως μετρημένα. Στον 2ο Όμιλο, γίνεται χαμός για την 4η θέση, με αποτέλεσμα τα play outs να είναι εξαιρετικά επισφαλή ως προς τα μαξιλάρια σωτηρίας.

Στο σημερινό πρόγραμμα, ο Πανναξιακός παίζει τα ρέστα του στον Αγ. Δημήτριο. Με νίκη και μάλιστα 6 πόντων (είχε κερδίσει 70-65 στον α΄γύρο), κλειδώνει τη θέση του στα play offs και ρίχνει στην αρένα των play outs Πορφύρα και Κρόνο. Ο Πορφύρας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, αλλά κόντρα στο Χαλάνδι, θεωρούμε ότι μπορεί να χαμογελάσει.

Με ήττα επίσης σήμερα κόντρα στα Μελίσσια, ο Άρης Νικαίας σχεδόν χαιρετά την κατηγορία. Η νίκη είναι επιτακτική, για να γίνει το 1-1 και να ανοίξει η ομπρέλα των προσδοκιών.

Το Πέρα έχει το πάνω χέρι κόντρα στο Κορωπί, όπως και ο φορμαρισμένος Ίκαρος κόντρα στον Φοίνικα.

Τέλος, ντερμπάρα αναμένουμε μεταξύ Νίκης Αμαρουσίου και Ελευθερίας Μοσχάτου.

Το ρεζουμέ

Συνολικά, ο Πανναξιακός αυξάνει την ανασφάλεια, ενώ στο προσκήνιο έχει τεθεί και ο Άρης Νικαίας, που την ενισχύει. Τα δεδομένα είναι πράγματι δυσοίωνα και ο αριθμός των πεσόντων δύσκολα μονός…

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ