Γ΄Εθνική – Εσκανά: Τον χαβά του το Πέρα – Νικάρες Ικάρου και Ελευθερίας

Δεν σταματάει πουθενά το φετινό εκπληκτικό Πέρα που φιγουράρει στην πρώτη θέση και θέτει υποψηφιότητα ανόδου. Από τις πραγματικά ευχάριστες εκπλήξεις της Ένωσης στο ταξίδι των εθνικών κατηγοριών. Δεν ισχύει το ίδιο για τον Πορφύρα, ο οποίος δεν είναι ανταγωνιστικός και εκπέμπει SOS.

Πειστική νίκη έκανε ο Ίκαρος Καλλιθέας επί ενός άξιου αντιπάλου. Αποτέλεσμα που δείχνει ότι η παραμονή στην κατηγορία είναι εφικτή, εξασφαλίζοντας την απαραίτητη ηρεμία για τη συνέχεια.

Στο ίδιο μοτίβο και η Ελευθερία Μοσχάτου, που πανηγύρισε ένα φοβερό διπλό στην βελτιωμένη Κάλυμνο.

Ο Άρης Νικαίας υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου, της οποίας οι βλέψεις είναι ανοδικές. Δεν χάθηκε τίποτα για τον Άρη, που έκανε ήττα εντός προγράμματος.

Ο Μανδραϊκός δεν έχει κάποια σταθερά και φιλοδωρήθηκε με 30αρα από τη Νίκη Αμαρουσίου. Θετική σκέψη δεν μπορεί να γίνει για την ομάδα τη Μάνδρας, η οποία οδεύει ολοταχώς προς τα τοπικά της Εσκανά.

Αντιθέτως, ο Φοίνικας Πειραιά παλεύει και αντιστέκεται. Σημαντική νίκη επί του Ποσειδώνα, που πλέον είναι η πρώτη ομάδα της Εσκα που επιβαρύνει τις ομάδες της Ένωσης στα τοπικά της Αθήνας.

Τέλος, ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου έκανε αυτό που έπρεπε στην Κρήτη επί του Εργοτέλη.

Σε γενικές γραμμές, Μανδραϊκός και Ποσειδώνας Ν. Ψυχικού ανεβάζουν ουσιαστικά τον αριθμό των ομάδων που θα πέσουν και από τις αντίστοιχες Ενώσεις. Και αυτό το ισχυριζόμαστε, γιατί απουσιάζει ο στοιχειώδης βαθμός αντίστασης.

Τα αποτελέσματα

Φοίνιξ Πειραιά – Ποσειδών Νέου Ψυχικού 69-62

Ίκαρος Καλλιθέας – Αργοναύτης Ραφήνας 76-61

ΕΑ Καλύμνου – Ελευθερία Μοσχάτου 69-76

Νίκη Αμαρουσίου – Μανδραϊκός 80-50

Άρης Νίκαιας – Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου 69-91

Εργοτέλης – Κρόνος Αγίου Δημητρίου 70-73

Πέρα – Πορφύρας 89-76

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ