Γ΄Εθνική – Εσκανα:  Κάνε ένα βήμα, να κάνω εγώ το επόμενο…

Ημέρα πρεμιέρας για τη φετινή Γ΄Εθνική, αλλά το ενδιαφέρον έχει διαφορετικές διαστάσεις, αφού η νέα δομή των ομίλων με τους πεσόντες βάζει στο κόλπο σε βαθμό αγχωτικό έως και απαγορευτικό για τους ψυχικά ευαίσθητους, τις ομάδες της Εσκανά.

Πρόκειται για μια σχέση απόλυτης εξάρτησης, με τα αποτελέσματα της Εθνικής κατηγορίας να επηρεάζουν δραματικά την πορεία και το ταξίδι των ομάδων της Εσκανά (το ίδιο βέβαια ισχύει και για την ΕΣΚΑ).

Δανειζόμαστε λοιπόν έναν στίχο από το γνωστό άσμα του Δημήτρη Μητροπάνου, «Όταν έχω εσένα» για να αποδώσουμε το νόημα αυτής της σχέσης. Ουσιαστικά, οι μόνοι ήσυχοι είναι όσοι εξασφαλίσουν  θέση στα Play offs (ΕΣΚΑΝΑ), αφού οι υπόλοιποι θα είναι σε καθεστώς αβεβαιότητας, με ντόμινο αντίστοιχης πνευματικής κατάστασης και για τη Β΄Εσκανά.

Η μετάφραση του τραγουδιού στη φετινή συνθήκη: «Κάνε μια νίκη, για να μπορώ και εγώ να σωθώ και να μην ανησυχώ. Όταν έχω εσένα, μπορώ να ονειρεύομαι κατηγορία ξανά.Όταν έχω εσένα, αντέχω πάω δίπλα στον γκρεμό». Εντάξει το τερματίσαμε. Αλλά αν σκεφθείτε ότι η πλειοψηφία των προπονητών απαιτεί πέντε ημερήσιες προπονήσεις σε εβδομαδιαία βάση από τους παίκτες και η εικόνα στα επίσημα παιχνίδια δεν παραπέμπει στον προαναφερθέντα ισχυρισμό, συγκρίνετε τις γραφικότητες!

Πάντως, χωρίς διάθεση τρομολογανείας από τις 8 ομάδες του Πειραιά, θα είναι επιτυχία, η εξασφάλιση της παραμονής για τις μισές, με βάση τα όσα μαθαίνουμε για το επίπεδο του πρωταθλήματος αλλά και τη δυναμική που έχουν τα ενδιαφέροντα σωματεία.

Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν!

Το σημερινό πρόγραμμα

17.00 Πορφύρας-ΚΑΟ Μελισσίων

17.00 Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Ηλιούπολη

17.00 Εργοτέλης-Άρης Νίκαιας

17.00 Πεντέλη-Πέρα

17.00 Ένωση Αττάλου Καλύμνου-Ίκαρος Καλλιθέας

17.00 Δάφνη-Φοίνιξ Πειραιά

17.00 Πικέρμι-Μανδραϊκός

19.00 Ποσειδών Ν. Ψυχικού-Ελευθερία Μοσχάτου

Επιμέλεια:Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ