Γ΄Εθνική – Εσκανά:  «Γύρισε» τη σειρά ο Κρόνος – Υπερβάσεις Ελευθερίας, Πορφύρα

Πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα της Γ΄Εθνικής διαδραματίζουν οι εκπρόσωποι της Εσκανά.

Η Ελευθερία Μοσχάτου έκανε στην άκρη τον Ίκαρο Καλλιθέας και παίζει τελικό για την άνοδο στην Β΄Εθνική. Μοναδικά πράγματα για τον σύλλογο του Μοσχάτου.

Ο έτερος «παίκτης» των play offs, Πορφύρας, επιβεβαίωσε περίτρανα τις προβλέψεις περί ψυχολογικού momentum, αφού κατάπιε κυριολεκτικά και μεταφορικά την Αναγέννηση στον Πειραιά. Η σειρά θα κριθεί σε Game 5 και όλα μπορούν να συμβούν.

Σε ότι αφορά τα play outs, ο Φοίνικας Πειραιά επέστρεψε στα τοπικά της Εσκανά, αφού δεν λύγισε τον Αιολικό. Θα αναφερθούμε εκτενώς τις επόμενες ημέρες στον Φοίνικα, αφού δεν πρόκειται για έναν απλό υποβιβασμό.

Ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου έκανε το 2-2 με το Κορωπί και πλέον σκορπά ανάσες στις ομάδες της Εσκανά. Θα χρειαστεί μια ακόμη νίκη στον Αγ. Δημήτριο για να τελειώσει η σειρά και να προχωρήσει η Β΄Φάση. Το δύσκολο κομμάτι όμως ξεπεράστηκε και ίσως οι ελπίδες σωτηρίας για το νούμερο «9» σε Α΄και Β΄Εσκανά να είναι πλέον ρεαλιστικές.

Τέλος, ο Άρης Νικαίας έκανε μεγάλη νίκη στα Μελίσσια, τα οποία και έστειλε στην Α΄Έσκα. Πλέον, η πραγματική πρόκληση είναι η μάχη με τον Πανναξιακό (1-1) όπου και θα κριθεί η οριστική ή μη παραμονή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ