Γ΄Εθνική – Εσκανά: Γερό βήμα Πορφύρα, Κρόνου και Ίκαρου για play offs – Σβήνουν τα όνειρα πρωτιάς για το Πέρα

Στο επίπεδο των προσδοκιών μας κινήθηκαν τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής της Γ΄Εθνικής για τις ομάδες της Εσκανά.

Εξαίρεση βέβαια αποτέλεσε η εντός έδρας ήττα της Ελευθερίας Μοσχάτου από τον Βροντάδο. Το αποτέλεσμα αυτό βέβαια λίγο επηρεάζει την τελική κατάταξη της ομάδας, αφού η επαφή με την πρώτη 4αδα είναι σφιχταγκαλιασμένη.

Ο Άρης Νικαίας παραδόθηκε στην ανωτερότητα του Πανναξιακού και δύσκολα, όπως έχουμ πει, θα αποφύγει τα play outs.

Ο Κρόνος έσβησε τα όνειρα του Πέρα για πρωτιά, αφού η Αναγέννηση συνέχισε νικηφόρα. Σπουδαίο διπλό του Ικάρου στο Ψυχικό, έχοντας σημαντικό προβάδισμα για την 4η θέση, που καλείται βέβαια να υπερασπιστεί.

Ο Πορφύρας έκανε αυτό που περιμέναμε και η ανοδική του πορεία είναι δεδομένη. Ο Φοίνικας Πειραιά και ο Μανδραϊκός υπέστησαν νέες ήττες.

Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες

Πανναξιακός – Άρης Νίκαιας 81-66

Κρόνος Αγίου Δημητρίου – Πέρα 93-77

Πορφύρας – Κορωπί 98-67

Μανδραϊκός – Αργοναύτης Ραφήνας 60-114

Αιολικός Μυτιλήνης – Φοίνικας Πειραιά 77-57

Ελευθερία Μοσχάτου – ΦΟ Βροντάδου 87-93

Ποσειδών Νέου Ψυχικού – Ίκαρος Καλλιθέας 59-70

Σημείωση:

1) Στα play offs συμμετέχουν οι τέσσερις 1οι κάθε ομίλου. Στη Β΄ Εθνική ανέρχονται συνολικά έξι Σωματεία, οι νικητές της Γ΄ Φάσης των play offs.

2) Στα play out συμμετέχουν οι ομάδες που κατετάγησαν στις θέσεις 5 έως 12 της βαθμολογικής κατάταξης του 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 6ου ομίλου. Στον 5ο όμιλο η ομάδα που θα καταταγεί στην 5η θέση μετά τη λήξη της Α΄ Φάσης του πρωταθλήματος θα περάσει στην Γ΄ Φάση άνευ αγώνα. Οι τέσσερις ηττημένοι από τη Β΄ Φάση των play out του 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 6ου ομίλου, οι τρεις ηττημένοι από τη Β΄ Φάση των play out του 5ου ομίλου και οι δύο ηττημένοι από τη Γ΄ Φάση των play out του κάθε ομίλου, σύνολο 35 Σωματεία, υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα όπου ανήκουν. 

Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ