Φοίνικας Πειραιά: Οι απορίες των παικτών προς τον πρόεδρο

Λίγα 24ωρα πριν από τη φιέστα του Φοίνικα Πειραιά για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, σκιές και αναπάντητες δημόσιες διατυπώσεις χρήζουν περαιτέρω διευκρινίσεων.

Αφορμή των παραπάνω προτάσεων αποτέλεσε η ανάρτηση – δήλωση του προέδρου της ομάδας, κ. Ανδρέα Κιοσέ στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook περί ευχαριστιών προς το ΔΣ και την ομόφωνη στήριξή τους προς το πρόσωπό του.

«Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τα μέλη του ΔΣ για την ομόφωνη στήριξη και εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου, καθώς επίσης και για την αλληλοεκτίμηση και τη συνεργασία μας. Απερίσπαστοι συνεχίζουμε το έργο μας για το καλό του ιστορικού μας συλλόγου» γράφει χαρακτηριστικά.

Η αντρική ομάδα του Φοίνικα Πειραιά και αποκλειστικά οι παίκτες επικοινώνησαν με το «The Momentum.gr» και ζήτησαν να εκφράσουν και αυτοί δημοσίως τη θέση τους σε όλα τα παραπάνω.

Αναλυτικά:

«Με μεγάλη έκπληξη διαβάζουμε τις δημόσιες ευχαριστίες του «Προέδρου» της ομάδας. Λόγω του ότι ο στόχος της φετινής ομάδας ήταν ο πρωταθλητισμός, είναι λογικό και επόμενο, οι ώρες και οι προπονήσεις να είναι πολλές κατά τη διάρκεια όλων των εβδομάδων της χρονιάς.

Άμεση συνέπεια αυτής της χρονικής επαφής με το άθλημα, ήταν να ενημερωθούμε σφαιρικά για την ομάδα και τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν μαζί της. Επειδή λοιπόν είμαστε απολύτως ενήμεροι για τα πάντα ιδίοις όμμασι και όχι μέσω αφηγήσεων, θα θέλαμε να θέσουμε δύο ερωτήσεις στον επίτιμο πρόεδρο.

Αλήθεια κ. Πρόεδρε τι ήταν αυτό που σας εμπόδιζε τόσο καιρό για να ξεδιπλώσετε τις διοικητικές σας αρετές; Το ρωτάμε γιατί κάνατε στη δημόσια αναφορά σας τη χρήση της λέξης «απερίσπαστος» που σημαίνει – με τα λίγα ελληνικά που γνωρίζουμε – ότι πρόκειται για αυτόν που δεν εμποδίζεται από ενοχλήσεις ή περισπασμούς. Ποιο στοιχείο εντός της ομάδας σας έκανε να χάσετε την πρόσοχή σας;

Δεύτερον, και σχετικά με τη συνέχιση του έργου σας για το καλό του συλλόγου, κοιταζόμαστε μεταξύ μας για να δούμε ποιος θα γελάσει πρώτος. Επί των ημερών σας, ο σύλλογος έφτασε στα αζήτητα και σήμερα πανηγυρίζει μια ιστορική άνοδο με πολλές υποσχέσεις. Μήπως σχεδιάζετε κάτι καλύτερο;

Ελπίζουμε σε απάντησή σας, γιατί είμαστε ειλικρινά περίεργοι.

Με κάθε σεβασμό στο φίλαθλο κοινό του ερασιτεχνικού και προπάντων στους εαυτούς μας.

Οι παίκτες του Φοίνικα Πειραιά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ