Ευστοχότατες τοποθετήσεις Βατούτιν σε αγωνιστικά θέματα της ΤΣΣΚΑ

Την δική ερμηνεία στις αναφορές του Τύπου, έδωσε ο Αντρέα Βατούτιν, με αφορμή τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τις μεταγραφές της ομάδας του.

Έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις σε αγωνιστικά ερωτήματα και έδειξε πραγματικά το ποιοτικό κριτήριο σκέψης του.

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ τόνισε ότι: «Πόσους παίκτες έχουμε υπογράψει μέσα στο 2021; Ο Τύπος μας έχει συνδέσει με 20 πάικτες. Στην πραγματικότητα, έχουμε πάρει μόνο τον Μάριους Γκριγκόνις και τον Αλεξέι Σβεντ. Όλα τα άλλα είναι ψέματα, που προέρχονται από τους agents, οι οποίοι παίζουν τον ρόλο τους στην αγορά. Δεν έχουμε την ανάγκη να διαψεύδουμε ή να σχολιάζουμε κάθε φήμη. Όμως, όταν κάτι αναφέρεται, δεν σημαίνει πως είναι και αληθές».

Παράλληλα, αξίζει να επισημανθεί ότι πριν δυο ημέρες αναφέρθηκε στο έργο του coach Δημήτρη Ιτούδη, λέγοντας ότι: «Το μεγαλύτερο κριτήριο για τη δουλειά ενός προπονητή σε μία μεγάλη ομάδα είναι το αποτέλεσμα. Δεν έχουμε παράπονο από τον Δημήτρη. Αυτό το ρόστερ δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Ιτούδη, λαμβάνοντας υπόψη το παιχνίδι που θέλει να παίζει.

Ήταν δίκαιο να του δώσουμε ακόμη δύο χρόνια για να μπορέσει να εφαρμόσει πλήρως τις ιδέες του, ενώ ένας άλλος προπονητής θα ήθελε αρκετό χρόνο για να ανακατασκευάσει το σύστημα.

Πείτε ότι θέλαμε να αλλάξουμε το προπονητικό επιτελείο. Υπάρχει κάποιος διαθέσιμος πιο δυνατός από τον Ιτούδη; Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει».

Τέλος, δεν γινόταν να μην αναφερθεί και το όνομα του Μάικ Τζέιμς, αντιπαραβάλλοντάς τον με τον Σβεντ. ««Ήταν μία ευκαιρία που δεν μπορούσε να χαθεί. Ο Σβεντ έρχεται για να κάνει πιο δυνατό το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ. Ο Ιτούδης θα πετύχει σε αυτό. Δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε τον Μάικ Τζέιμς και τον Σβεντ. Κάθε παίκτης είναι ξεχωριστός. Δεν ανησυχώ για την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ